MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Thursday, December 31, 2009

SELAMAT DATANG 2010, SELAMAT TINGGAL 2009, KIRIM SALAM 2008


Hehe... saya masih ingat ayat ni. Selalu saya dan teman-teman zaman study gunakan bila tiba ambang tahun baru, cuma nombor tahun saja yang bertukar.
Hari ini 31 Disember 2009, sebentar sahaja lagi kita akan melangkahkan kaki ke tahun 2010. Saya seperti tak percaya, sudah berada di gerbang ini. ALhamdulillah.. harapnya umur dipanjangkan dan diberi kesihatan dan rezeki olah Allah swt.
Setelah lama tidak membuat azam baru, tahun 2010 ini saya ada misi. Harapannya dapatlah saya laksanakan dengan jayanya. Apa azam tu, bukanlah rahsia tapi saya hendak simpan sendiri dulu, nanti akan saya beritahu. Saya cuma berharap dan berdoa diberi semangat yang jitu supaya azam itu nanti akan tercapai..InsyaAllah.
Esok tidak seperti negeri-negeri lain, warga Johor akan bekerja, termasuklah saya. Semoga hari bekerja esok akan menjadi permulaan yang baik untuk saya. Saya menunggu kehadiran 2010 dengan lapang dada dan memperkasakan jiwa.

No comments:

Post a Comment

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

DAPUR TAK BERASAP

Assalamualaikum... AHAD lepas,  ketika Sk baru sahaja nak melelapkan mata...  Sebenarnya sebelum tu dah tertidur depan tv,  jadi dalam jam ...