MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Sunday, January 31, 2010

RAIKAN ULANGTAHUN PERKAHWINAN DENGAN ACARA MAKAN2


SEMALAM 30 Januari 2010, genaplah ulangtahun perkahwinan saya yang ke 10. Sebenarnya acara makan-makan bila menyambut harijadi atau ulangtahun ini seperti menjadi budaya saya rasa bukan saja kepada keluarga saya tetapi juga kepada anda semua.
Tetapi kerana ini ulangtahun perkahwinan ia menjadi satu kelebihan jugalah kerana saya tidak perlu memasak bermati-matian seperti hari lahir Yaya hari itu. Memandangkan 30 Januari jatuh pada hari Sabtu, maka acara makan luar telah bermula pada malam Sabtu.


Kira-kira jam 8.30 malam kami keluar rumah menuju ke Restoran Yeo Sekeluarga yang terletak di Gelang Patah. Untuk pengetahuan anda Mr Yeo ini adalah seorang Cina Muslim. Jadi masakan di sini ditanggung halal dan sedap.

yg ni tak order.. tengok dari jauh jer..

Saya sebenarnya nak memasukkan gambar ni daripada semalam tetapi sebagaimana yang saya ceritakan sebelum ini, saya kehilangan USB mini card reader . Rupa-rupanya my hubby yang menggunakannya dan terlupa hendak meletakkan semula dalam beg laptop saya. Nasib baik hari ni saya bising-bising mencari, kalau tak sampai ke sudah tak tahu ada dalam beg laptop dia.
Jadi, jom kita layan juadah yang menjadi kegemaran keluarga saya setiap kali makan di Seafood Restaurant. Oh, ya.. maaflah.. saya tak ambil gambar di signboard atau pintu gerbang restoran, maklumlah.. dah malam-malam, takut benda lain pulak yang muncul dalam gambar.. ahakz!









1 comment:

  1. waw sedap sekali bikin perut keroncongan saja... saya lagi konsumsi Jelly Gamat Gold G Obat Kanker Lambung Tradisional apakan tidak apa apa makan makanan ini???

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

JAP LAGI BUBUH TAJUK

Assalamualaikum... Salam Nuzul Quran buat semua pembaca yang beragama Islam  dan selamat meneruskan menjalani ibadah puasa.  Hurmm....