<strong><em>haiwan pun boleh update status kat facebook?</em></strong> - Alam Sari Di Tanah Jauhar

haiwan pun boleh update status kat facebook?

SALAM SEJAHTERA.. Selamat Malam.. saya sedang berguling-guling ni, entah berapa kali guling pun tak pasti semuanya gara-gara mamat ni.

Dah berapa kali pergi blog dia pun asyik jatuh terguling pasal entri dia yang tajuknya lebih kurang macam kat atas tu.

Kalau kawan-kawan nak terguling sekali.. apa kata jom pergi sini

ahkak kompom uols akan jatuh terguling punya.. layan.......

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih