<strong><em>hei si gadis yang ayu!</em></strong> - Alam Sari Di Tanah Jauhar

hei si gadis yang ayu!

SALAM SEJAHTERA, salam teristimewa untuk ibu anak tiga yang bernama Ayu. Ayu dah tagged saya untuk memberikan tujuh sebab kenapa saya menjadi seorang blogger. Tujuh lagi...


Pertama sekali terima kasih ya Ayu kerana mengetagged kak Yus ni. Sebenarnya di dalam kepala otak kak Yus ni tak terlintas langsung nak jadi blogger. Jangan kata nak jadi blogger, nak baca blog-blog lain pun tak pernah dan boleh dikatakan pengetahuan saya dalam bidang IT ni adalah 3/10.

Kalau adapun saya cuma menyemak email-email yang masuk dan mem'foward'nya kembali. Jarang sekali saya nak membaca atau membuka apa-apa blog atau website sekalipun, memang tak berminat rasanya.

Jadi, bila dapat soalan ni memang agak payahlah nak menjawabnya. Ni yang dah dua, tiga hari pun tugasannya tertangguh macam tu jer.

Jadi sabar ya, Ayu... nanti Kak Yus jawab tag Ayu ni... hehe

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih