AWARD & TAG DARI ERIENZ82


ASSALAMUALAIKUM...
Seronoknya hari nikan, maklumlah esok merupakan hari cuti umum sempena Hari Wesak. Itulah untungnya di Malaysia, banyak perayaan yang kita pun dapat menumpang berehat sekali.

Comel dan manis sekali award dari erin ni. Sebenarnya ada dua tiga tag yang saya dapat dari beberapa orang sahabat maya, tapi minta maaflah sesangat, bukan saya tak nak jawab tapi tengah cari idea macammana nak jawab.. hehe.

Macam award dari Erin ni pun disertakan dengan beberapa soalan, jadi kena jawablah ya..

1. Apa yang bermain dalam fikiran kamu sekarang?
~ kenapalah internet hari ni tersangatttlah lembabnya..

2. Nama Samaran?
~ Sariyusa... Yusa Sari...

3. Tiga orang yang kamu sayang?
~ Ibu, Anak, Suami
~ Suami, Anak, Ibu
~ Anak, Ibu, Suami

4. Panggilan untuk si dia?
~ Baby... Baba

5. Hadiah yang anda impikan dari orang tersayang?
~ Apa minta semua dapat... hehe

6. Blog mana korang suka follow?
~ Blog yang happening dan tidak mengambil kesempatan di blog orang lain

Sekian...... mekasih ;-D

No comments

Tak nak komen ? .
Urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :) ..