<strong>SOTONG KAILAN.. layan gambar je..</strong> - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SOTONG KAILAN.. layan gambar je..

ASSALAMUALAIKUM..
Hari ini cuti, rasa seronok sangat, rasa nak berehat sepanjang hari, rasa tak mo buat apa-apa. Tapi saya rasa saya tak dapat buat begitu sebab dah macam-macam permintaan timbul sempena cuti-cuti ni.

Lalang-lalang dan rumput-rampai di depan rumah, di dalam pasu dan di mana-mana tu bagai melambai-lambai je. Nampaknya punahlah harapan saya untuk berehat hari ini.

Ni nak tayang gambar sotong kailan yang saya lawankan dengan siakap kukus hong kong minggu lepas. Cara masak pernah entry sebelum inikan, cuma kali ni sotong dan kailan tu saya celur dulu dalam air panas, jadi taklah berair sangat sayur tu. Layan gambar jelah ya.. (ermmm... lambatlah pulak nak upload gambar ni...)

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih