MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Thursday, June 10, 2010

BERCUTI DI TASIK BANDING


ASSALAMUALAIKUM...


BARU saja kembali ke rumahku, syurgaku petang semalam. Penat tu memang penat, tapi seronok. Kali ni tak ada aktiviti makan-makan besar, cuma makan-makan untuk alas perut jer.


Destinasi kami kali ini ialah Tasik Banding, Hutan Belum yang terletak di daerah Gerik, Perak, Darul Ridzuan. Jadi, kalau dah dalam hutan tu di manalah nak cari makan yang ala-ala 'JJCM' kan. Lagipun makan kat tempat orang ni kena hati-hati sikit, silap-silap kena sembelih, belum tau lagi sedap. Jadi.. jalan selamat kami makan secara ala-carte di hotel tempat kami menginap.


Kita layan gambar jelah ya.. orang kata sekeping gambar mempunyai 1000 cerita, jadi tengoklah beribu-ribu cerita tersirat di sebalik gambar yang berkeping-keping ni.. hehe.


pemandangan waktu senja di Tasik Banding




masa baru sampai




mahu yang mana satu?














































terima kasih yang tidak terhingga untuk Naman dan Kak Shidah, Abang Samat dan Kak Roz, Kak, Mak Mertuaku, Tias, Abang Akian dan Kak Ela serta anak-anak buah. Paling penting untuk hubby tercinta, bonda akan tetap menyanyangi babah hingga ke akhir hayat.

5 comments:

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?