GIVE AWAY 'CAYANG IBU" - Alam Sari Di Tanah Jauhar

GIVE AWAY 'CAYANG IBU"

ASSALAMUALAIKUM..

RANCANGNYA hari ini nak ke Tasik Banding, tapi tunggu punya tunggu.. dah pukul 5 pun tak bertolak lagi.. hehe.. Tadi pagi, masa 'blogwalking' kat blog kawan-kawan, owhhhh.. rupanya saya telah di'tag' oleh Ayu~Hadifhadifah. Mula tu ingat nak buat esok-esok, tapi terlanjur menunggu ni, siapkan sekaranglah. Sebenarnya, banyak lagi tag yang tak terbuat ni, sampai lupa pun ada, jadi terlanjur ingat dan ada masa ni saya buat sekejaplah.. hihi.

Ini merupakan 'contest' sebenarnya dari blog 'MAKE UP MY PASSION', tak kissahlah tu, janji buat juga tag dari Ayu ni, nanti merajuk pulaklah mak budak tu... hihi. Jadi.. apa nak buat ya.. Masukkan gambar saya dan anak dara seorang tulah..



kalau nak tahu lebih lanjut bolehlah klik di sini ya..

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih