MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Tuesday, October 12, 2010

CERITA ASAM PEDAS ~ HAJAH MONA

ASSALAMUALAIKUM wbt

JOM layan lagi cerita asam pedas. Kali ini kita pergi ke Restoran Asam Pedas Hajah Mona yang femes kat Taman Kota Laksamana. Ramai betul manusia yang gilakan asam pedas datang ke sini termasuklah kami tiga beranak. Dan seperti biasa, asam pedas tetel juga menjadi pilihan... perghhhhhhhhhh!!! Kolesterol tolak tepi... huk2!





Kami ambil jugalah asam pedas ikan pari di mana Yaya diharamkan memakannya sebab dia ni ada alahan sikit dengan ikan pari, jadi kenalah berpantang. Harga setiap hidangan asam pedas di sini cuma RM4 sahaja dan setelah kami menimbang-nimbang... asam pedas pokok besar ternyata lebih power! hehe...

6 comments:

  1. malam-malam pun ada jual asam pedas ke? mesti laku lah tu ye..

    ReplyDelete
  2. Hisyam, kat Melaka mlm2 org cari asam pedas. Pagi2 cari sate... memang laku, sekali-sekala jalan2lah ke sana..

    ReplyDelete
  3. Sari yusa, dkt mana asam pedas pokok besar tu. Blh bg alamat x. Mmbr pernah mkn, dia ckp sdp. Tp nk pergi dh lupa.

    ReplyDelete
  4. Sari yusa, nnt email saya alamatnya ye.
    wannacomel@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  5. Sari yusa, dkt mana asam pedas pokok besar tu. Blh bg alamat x. Mmbr pernah mkn, dia ckp sdp. Tp nk pergi dh lupa.

    ReplyDelete
  6. Sari yusa, dkt mana asam pedas pokok besar tu. Blh bg alamat x. Mmbr pernah mkn, dia ckp sdp. Tp nk pergi dh lupa.

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?