MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Monday, November 29, 2010

JADILAH...


ASSALAMUALAIKUM wbt

SABTU lepas pergi Nagoya, nak cari kain untuk uniform sekolah Yaya. Hampa, sebab warna kain yang dicari tak ada. Lepas tu singgahlah Giant, konon-konon nak tengok-tengok harga hand mixer.
Dah google juga, jenama kitchen aid yang dicadangkan CMG tu, mak aihhh! Tak mampulah.. hehe.. Nak cari yang bunyi ala-ala manja macam yang dikatakan MamaRempit, kocek pun kenalah manja gak.. huhu.
Tak mahu pening kepala, biasalah di Giant ada macam-macam jenama yang tak pernah dengar pun ada. Akhirnya saya memilih yang ni. Bolehlah, untuk orang yang buat kuih main-main macam saya ni. Sesuai jugalah dengan kocek yang tak berapa nak berisi hujung-hujung tahun nikan. Janji kita putarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! hik.. hik..

4 comments:

  1. jenama faber pun bagus kak...mas ada guna jenama ni...tahan sampai sekarang....

    ReplyDelete
  2. akak setuju, pasal tulah akak ambil faber ni

    ReplyDelete
  3. Salam Yus,
    Akak pun guna yg biasa2 jek...kalau lama sikit guna bunyi mcm2 lagu...kih2...yg penting di gunakan...kira oklah tu dari takde dan pinjam orng....lagi malu sehhh...

    ReplyDelete
  4. Kak Yatie, jgn kata pinjam, nak ckp nak pinjam pun dah tebal muka... hehehe

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?