JADILAH... - Alam Sari Di Tanah Jauhar

JADILAH...


ASSALAMUALAIKUM wbt

SABTU lepas pergi Nagoya, nak cari kain untuk uniform sekolah Yaya. Hampa, sebab warna kain yang dicari tak ada. Lepas tu singgahlah Giant, konon-konon nak tengok-tengok harga hand mixer.
Dah google juga, jenama kitchen aid yang dicadangkan CMG tu, mak aihhh! Tak mampulah.. hehe.. Nak cari yang bunyi ala-ala manja macam yang dikatakan MamaRempit, kocek pun kenalah manja gak.. huhu.
Tak mahu pening kepala, biasalah di Giant ada macam-macam jenama yang tak pernah dengar pun ada. Akhirnya saya memilih yang ni. Bolehlah, untuk orang yang buat kuih main-main macam saya ni. Sesuai jugalah dengan kocek yang tak berapa nak berisi hujung-hujung tahun nikan. Janji kita putarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! hik.. hik..

4 comments:

  1. jenama faber pun bagus kak...mas ada guna jenama ni...tahan sampai sekarang....

    ReplyDelete
  2. akak setuju, pasal tulah akak ambil faber ni

    ReplyDelete
  3. Salam Yus,
    Akak pun guna yg biasa2 jek...kalau lama sikit guna bunyi mcm2 lagu...kih2...yg penting di gunakan...kira oklah tu dari takde dan pinjam orng....lagi malu sehhh...

    ReplyDelete
  4. Kak Yatie, jgn kata pinjam, nak ckp nak pinjam pun dah tebal muka... hehehe

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih