SPAGHETTI BOLOGNESE - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SPAGHETTI BOLOGNESE


ASSALAMUALAIKUM wbt

RAMAI yang lapar petang-petang nikan. Cuba tengok stok kat dapur, ada tak spaghetti, sosnya, tomato puri.. ha, yang tu semua bahan wajib. Nak bagi sedap kenalah ada daging cincang (takde, saya guna sosej cincang.. hehe.. bukan saya cincang, orang yang rajin tulah). Bagi lagi sedap, percik sikit serbuk lada hitam dan lada sulah. Campaklah sikit daun parsly.... sedapppppp.... jemput makan....

Kalau ada sesiapa yang tak pernah masak spaghetti bolognese dan hendak mencuba boleh tengok resepi di sini ya. Kosnya lebih kurang RM10 untuk 5, 6 orang makan. Kat kedai, RM10 satu orang makan, pilihan di tangan anda.

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih