MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Tuesday, February 22, 2011

MEE UDANG MAK TEH

ASSALAMUALAIKUM wbt


ENTRI tertangguh, entah di mana mee udang ini menyorok sampaikan tak terpandang... hehehe. Kalau dulu kami memilih mee udang Mak Jah ketika berkunjung ke Kuala Sepetang, kali ini kami ingin pula merasa penangan Mak Teh. Sedap, hingga tak menoleh kiri dan kanan. Tapi mungkin Mak Teh perlu mengambil berat sedikit ciri-ciri kebersihan. Pekerja Mak Teh ramai, minta tolong berus sikit sinki tu ya, Mak Teh, hihihi.

10 comments:

  1. adudududuhhhh terliur dbuatnyer tgk mee udang tuh! tak sabo nak makan kat kedai!!

    ReplyDelete
  2. hahaha... kesian hana, msti dah lama tak dpt makan kat kedai..

    ReplyDelete
  3. haaaaa...ini la yg masuk tv tu kan..mee udang makteh ni kan
    kat mana kak yus?
    kat taiping ke?

    ReplyDelete
  4. besar betul udang dok bertenggek atas mee tu...
    sedappppppppppp....

    ReplyDelete
  5. assalam sari..pernah dengar je mee udang di Kuala sepetang ..tapi tak pernah makan pun..

    ReplyDelete
  6. singgah mai ni..oit orgkula sepetang ker ? jom join contest bee

    ReplyDelete
  7. Sari...akak pernah makan Mee Udang kat KUala Sepetang...tapi tak ingat gerai yang mana...memang sedap... selak udang baru nampak meenya...hehehe

    ReplyDelete
  8. Dulu masa ke Taiping memang dah plan nak pergi ke Kuala Sepetang untuk menikmati Mee Udang tapi disebabkan aktiviti yg padat tak sempat nak ke sana. Apa2 pun memang mee tu nampak menyelerakan. By the way suka nengok Cheese Tart Sar yg berkilat2 tu, cantik dan kemas je

    ReplyDelete
  9. perghhh tk thn nengoknya mee tu...rindu nk mkn kat warung dan restoran kat Msia...hmmm..tak sabar nk blk.

    ReplyDelete
  10. salam! xyah makan kat warung, sinki "kotor" masak & makan kat umah je. kalau nak kicap char koey teow atau rempah mee rebus muar ke batu pahat ke jb ke semua saya ada he! he! he!

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?