MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Tuesday, February 22, 2011

TEMPAHAN BLUEBERRY CHEESE TART

ASSALAMUALAIKUM wbt


ALHAMDULILLAH.. rezeki kurniaan Allah swt, minggu ini saya menerima tempahan 150 biji blueberry cheese tart iaitu dari Faznita yang katanya untuk makan-makan sempena kenduri di rumah adiknya. Yang kelakarnya, pagi-pagi buta lagi saya dah terpacak depan rumah Ita terlanjur menghantar anak ke sekolah. Lebih kelakar lagi bila salah rumah dan salah orang... hahaha... nasib baik kakak tu cool jer dan pagi-pagi tu cuaca gelap lagi, jadi harapnya kakak tu tak perasan saya kalau jumpa lain kali.. kih.. kih.. kih.

Satu lagi tempahan dari teman sekerja, Nazihah pun nak buat makan-makan. Terima kasih kepada keduanya yang sudi menempah.

Update: Mesej dari Faznita ~ Familynya dah macam pirana bila jumpa cheese tart ni. Sebelum ni dia ada tanya saya, berapa lama boleh tahan, jadi saya bagitahu dia tak pernah uji tapi kalau masuk peti ais boleh tahan sampai sebulan. Tapi bayangkan 100 biji habis sekelip mata, hehe.. tak sempat simpan rupanya.

Komen dari Nazihah ~ sangat yummy, begitu juga komen dari Puan Seri Mersing yang dapat merasa dari Nazihah. Terima kasih untuk keduanya kerana secara tak langsung mempromosikan cheese tart ini, ya.

13 comments:

  1. wakakaka..macam2 akak ni...
    biasa la pepagi..he..he..
    rajin betul akak ni...150 biji, banyak tu....

    ReplyDelete
  2. wahh..cantik la cheese tart tu. rajin n terror sungguh sari ayu membikin nye :-)

    ReplyDelete
  3. ops!!! sari ayu pulak...Sari Yusa yang ayu gituk dong! agahahaha...sorry ;p

    ReplyDelete
  4. sy suka mkn blueberry cis tat!!klau kak sari dekat dgn sy, mau hari2 sy order..hehe~
    kemas la akk buat corak tu..suke!!

    p/s : akk pn pnh diuji ye?emm..benda2 mcm ni xleh nk jngka kn?smoga akn sntiasa berbahgia ye =)

    ReplyDelete
  5. Assalam sari wah cantiknya cistart tu berguru dgn kak ita ye

    ReplyDelete
  6. Mas, bab ni akak mmg rajin... hehehe

    Umeboshi, haha, teringat lak sariayu marthatilaar.. hik3. Mana terror, baru bljr2 ni... hehehe

    Surie, jauh pun leh order, nt akak htr pakai kapal selam... huhu..

    Amin, tq, dik.

    Chik Mimi, tulah, dpt guru yg dedikasi lagi...

    ReplyDelete
  7. wahhh...sedapnya bluberry cheese tart ni....kuih wajib ada bila musim raya...blh la tempah raya nnti...

    p/s: lia follow kat sini....

    ReplyDelete
  8. salam...
    cantinya tart tu.....
    ada lebih antaq la kt mr.mama sikit..hehehhe...
    akak! mr.mama add link akak ya...
    add la link mr.mama sama yee.....

    ReplyDelete
  9. rezeki tu...dtg dalam bentuk tak disangka kaN

    ReplyDelete
  10. Mamamya, bleh, jgn lupa tau tmpah ngan kita..

    Mr Mama, bleh tapi nak tunggu ada lebih tu payah sikit... hehe

    Ila, betul Ila, sy setuju..

    ReplyDelete
  11. berapa kalau nak buat tempahan ni kak?n boleh pos ke?saya tggl di area kajang..

    ReplyDelete
  12. bila baca entry nie shda gelak..part akak silap rumah n orang..sabor je la

    ReplyDelete
  13. Salam..tlg sms sy harga borong cheese tart.. 019 9104009

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

RETREAT DI MERSING - HARI PERTAMA

Assalamualaikum... APABILA diberitahu bahawa Sk akan dihantar mengikuti satu kursus di Mersing terus rasa senak perut  hati jadi li...