MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Friday, February 18, 2011

TEMPAHAN CUPCAKES & BLUEBERRY CHEESE TART

ASSALAMUALAIKUM wbt


TAK sampai hati menolak tempahan cupcakes dari kawan adik yang berada di KL. Ini kerana saya takut tak sempat memandangkan saya sedang asyik berulit dengan cheese tart sejak akhir-akhir ini. Tapi saya terima juga walaupun terpaksa terkejar ke sana ke mari dan bertungkus-lumus membasuh mangkuk-mangkuk bekas butter cream. Aisyah dan Afifah menempah chocolate cupcakes, Alhamdulillah, keduanya berpuas hati dengan cupcakes tersebut.


Tempahan Blueberry Cheese Tart pula sebanyak 160 biji di mana 100 biji tu dari hamba Allah yang tidak dikenali, kawan adik saya di KL juga. Terima kasih. Bakinya tu tempahan dari Kak Ana yang merupakan kakak saudara saya dari Taman Daya, terima kasih Kak Ana.

Dan berpuluh-puluh biji cheese tart juga telah dingap oleh ER dan Yaya. Juga turut dikongsi bersama adik beradik... hehehe. Kesian tauke cheese tart nikan... huhuhu. Tak apalah, kita kongsi-kongsi rezeki.

3 comments:

  1. comeynya blueberry cheese tart tu.. yum..yumm

    ReplyDelete
  2. assalam yus...comey2xnya cup cake. kalo dpt rasa lg sedap

    ReplyDelete
  3. Salam, macam mana nak tempah blueberry cheese tart ye? boleh x contact saya di rosemilia86@gmail.com

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

BIHUN GORENG NOXXA

Assalamualaikum... BIHUN Goreng Noxxa Sempena ada periuk noxxa..  Kah kah kah. Punyalah semangat memasak sejak ada periuk noxxa ni kan,  ...