MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja. Saya tidak lagi akan menjawab pertanyaan melalui email. Sebarang soalan boleh dibuat melalui panggilan/sms : 0127844524 atau Whatsapp Sahaja : 0127799705. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah bubur burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tmj tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Thursday, May 19, 2011

SIAPA ITU DI ERA FM?


ASSALAMUALAIKUM wbt

MOOD nak berblogging pagi ni belum mari kerana menantikan kemunculan Pak Cik Mat di ERA FM bersama Pak Nil. Jom buka ERA FM sekarangggggggggg!!! Hik.. hik...

Tahniah, Cik Mat yang semakin mantap, inilah berkat keterbukaan CMG dalam dunia masakan dan tidak kedekut ilmu, saya tabik springggggg!!

Sila klik gambar untuk ke Dapur Tanpa Sempadan.

CMG, saya minta izin tepek gambar tiffin biru tu ya, pinjam ya, halal ya.. hehe

7 comments:

  1. salam...

    ira ketinggalan lah pulak...lewat 5 minit je

    ReplyDelete
  2. assalam sari...bila tgk blog ni baru ingat. semlm dh ingat dh

    ReplyDelete
  3. dari pukul 9.00am dah on radio kat ofis ni... rupanya dlm pukul 9.50am baru CMG keluar kat corong radio ERA.. dpt gak dengar suara CMG.. hehehe... tahniah Cik Mat!

    ReplyDelete
  4. Sari...akak tak dengar plak era ari ni... tapi masa tengok tiffin biru tu dah tau mesti cik mat gebu...hehehe

    ReplyDelete
  5. wah!!! makin glemer cik mat kite rupanya....tahniah buat CMG

    ReplyDelete
  6. terlupalah nak dengar...hehehe

    ReplyDelete

komen anda amat dihargai... terima kasih

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?