MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
Untuk pertanyaan, hubungi (call)/ whatsapp : 0127799705 atau sms 0127844524

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Wednesday, May 25, 2011

TERIMA KASIH! 3



ASSALAMUALAIKUM wbt

SAYA ingin dedikasikan terima kasih yang tidak terhingga kepada mereka-mereka yang sudi bersedekah kepada saya pada ulangtahun kelahiran tahun ini. Semoga rezeki anda semakin luas dengan seluas-luasnya, hehe. Tiada niat untuk menunjuk-nunjuk hanyalah menghargai pemberian orang-orang yang tersayang. Yang paling mahal adalah ingatan tanda kasih sayang & ikatan persahabatan tetap berkekalan, insyaAllah.

Saya sudahi dengan pantun biasa-biasa:

terima kasih daun keladi,
tahun depan berilah lagi.. hik.. hik..

8 comments:

  1. alhamdulillah...lia tumpang seronok kak..sapa yg x suka dpt hadiah dr yg tersayang...ttg harga tu belakang kira lah kan...yg penting keikhlasan n tanda ingatan....btl x kak???

    ReplyDelete
  2. wah...best nye dapat hadiah...sape nak bg hadiah kat kte??? wuwuwuuuu... =)

    ReplyDelete
  3. bestnye dapat hadiah..chumel yang warna pink tu

    ReplyDelete
  4. kak suka kongsi dgn semua kwn22 apa salahnya hak kita rumah kita blog kita lappy kita jari kita hehehehe

    ReplyDelete
  5. Kak..berganda2 best..daapt hadiah..saya suka..saya suka..sekurang2nya kita menghargai pemberian bila masuk blog kan?

    ReplyDelete
  6. tahniah kak yus..
    wah...


    kak mmg baik hati, sebab tu ramai yang sayang....

    ReplyDelete
  7. eppi besday kak sari..btw nak tanye, masak penkek tuh pakai api perlahan ke sederhana ke kuat ek? saya tak penah jadi lawa cam akak buat tuh..huhu

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?