MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Monday, May 16, 2011

TERIMA KASIH!

ASSALAMUALAIKUM wbt

URMMM... dah baik dah demamnya blogger.com ni ya. Bila baiknya saya pun tak perasan, mesti ramai yang kecewa bila blogger.com mogok sejak Khamis lepas membawa kepada Jumaat ditambah lagi hari Jumaat tu adalah hari lahir saya. Tentu ramai yang kecewa kerana tak dapat nak post entri ucapan hari lahir untuk saya, kan, hik.. hik.. hik. Apa nak buat, manusia hanya mampu merancang tapi Allah swt yang menentukan segala-galanya.

Beratus-ratus ucapan dan doa kesejahteraan yang saya terima dan Alhamdulillah, syukur saya kepada Allah swt kerana meminjamkan saya usia sehingga ke 36 tahun. Alhamdulillah kerana sehingga setakat ini saya dianugerahkan kesihatan yang baik dan masih dibukakan pintu rezeki untuk mengecap nikmat hidup di alam maya ini. Kejutan hari lahir telah saya terima seawal hari Khamis lagi apabila tiba-tiba saja ER pulang ke rumah dan mengajak saya keluar. Saya sebenarnya mengambil cuti rehat pada hari Khamis itu dan memang pelik bila ER muncul tiba-tiba dan mengeluarkan sesuatu dari koceknya.

"Nah, babah bagi pen jer, happy birthday," sambil menghulurkan kotak panjang. Huhuhu, saya memang betul-betul ingat pen. Tak pernah umur ER bagi hadiah hari jadi tau, sebab ER ni sukar dijangka, bila dia rasa nak bagi sesuatu dia akan bagi jer.

"Cepatnya bagi," saya mengambil kotak itu sambil menjeling saspens. ER memberi alasan saya selalu meminjam pennya, sebab itulah dia hadiahkan saya pen. Tiba-tiba saya terpandangkan dua perkataan yang paling best di hujung kad yang tersemat di atas kotak. Just For You, Love U So Much Babah. Perkataan yang paling best tu ejaannya begini tau... P O H K O N G... wallaaaaaaaaaa... seronoknya. Siapa yang tak seronok bila dapat sesuatu yang lip lap lebih-lebih lagi dari encik suamikan, hik.. hik... terima kasih, mwahhhhhhhhhhh!! Hik.. hik... lepas tu ER suruh saya bersiap. ER kata kita pergi makan malam nilah.., kita makan pizza jer.... urmmmmm????



Bersambung..

6 comments:

  1. dapat surprise lip lap mmg senyum tak lekang dari bibir..khen..hahahah

    ReplyDelete
  2. Poh Koong tu yang tak tahan kak..hihi

    ReplyDelete
  3. salam winduuu kak Yus...walaupun lambat wish tapi nk gak wish ni....happy belated birthday kak semoga dimurahkan rezeki selalu dan dirahmati Allah selalu...amin.

    ReplyDelete
  4. assalam sari..happy belated birthday..
    memang seronok dapat hadiah dari orang tersayangkan..

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

AKHIRNYA IKEA TEBRAU DIBUKA

Assalamualaikum... YEAY!!  Akhirnya setelah sekian lama menunggu, Ikea Tebrau kini dibuka di Johor Bahru.  Setelah bertahun-tahun beran...