MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Monday, May 16, 2011

TERIMA KASIH!

ASSALAMUALAIKUM wbt

URMMM... dah baik dah demamnya blogger.com ni ya. Bila baiknya saya pun tak perasan, mesti ramai yang kecewa bila blogger.com mogok sejak Khamis lepas membawa kepada Jumaat ditambah lagi hari Jumaat tu adalah hari lahir saya. Tentu ramai yang kecewa kerana tak dapat nak post entri ucapan hari lahir untuk saya, kan, hik.. hik.. hik. Apa nak buat, manusia hanya mampu merancang tapi Allah swt yang menentukan segala-galanya.

Beratus-ratus ucapan dan doa kesejahteraan yang saya terima dan Alhamdulillah, syukur saya kepada Allah swt kerana meminjamkan saya usia sehingga ke 36 tahun. Alhamdulillah kerana sehingga setakat ini saya dianugerahkan kesihatan yang baik dan masih dibukakan pintu rezeki untuk mengecap nikmat hidup di alam maya ini. Kejutan hari lahir telah saya terima seawal hari Khamis lagi apabila tiba-tiba saja ER pulang ke rumah dan mengajak saya keluar. Saya sebenarnya mengambil cuti rehat pada hari Khamis itu dan memang pelik bila ER muncul tiba-tiba dan mengeluarkan sesuatu dari koceknya.

"Nah, babah bagi pen jer, happy birthday," sambil menghulurkan kotak panjang. Huhuhu, saya memang betul-betul ingat pen. Tak pernah umur ER bagi hadiah hari jadi tau, sebab ER ni sukar dijangka, bila dia rasa nak bagi sesuatu dia akan bagi jer.

"Cepatnya bagi," saya mengambil kotak itu sambil menjeling saspens. ER memberi alasan saya selalu meminjam pennya, sebab itulah dia hadiahkan saya pen. Tiba-tiba saya terpandangkan dua perkataan yang paling best di hujung kad yang tersemat di atas kotak. Just For You, Love U So Much Babah. Perkataan yang paling best tu ejaannya begini tau... P O H K O N G... wallaaaaaaaaaa... seronoknya. Siapa yang tak seronok bila dapat sesuatu yang lip lap lebih-lebih lagi dari encik suamikan, hik.. hik... terima kasih, mwahhhhhhhhhhh!! Hik.. hik... lepas tu ER suruh saya bersiap. ER kata kita pergi makan malam nilah.., kita makan pizza jer.... urmmmmm????



Bersambung..

6 comments:

  1. dapat surprise lip lap mmg senyum tak lekang dari bibir..khen..hahahah

    ReplyDelete
  2. Poh Koong tu yang tak tahan kak..hihi

    ReplyDelete
  3. salam winduuu kak Yus...walaupun lambat wish tapi nk gak wish ni....happy belated birthday kak semoga dimurahkan rezeki selalu dan dirahmati Allah selalu...amin.

    ReplyDelete
  4. assalam sari..happy belated birthday..
    memang seronok dapat hadiah dari orang tersayangkan..

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?