MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Wednesday, July 13, 2011

WORDLESS WEDNESDAY

11 comments:

  1. x menahan cik abg pon jadi lelaki dan bunga..

    ReplyDelete
  2. wah,romantik gitu..kat mana tu

    ReplyDelete
  3. wahhh..sgt romantik tauu..lagi2 tang bunga kat tepi tuh..xblh bla laa.. ;)

    ReplyDelete
  4. Salam sari..romantiknyaaa!ada join game ker tuh?

    ReplyDelete
  5. amboi..amboi.. ni mau kasi org jeles laa ni.. hehe.. romantik nyer.. moga bahagia sentiasa kak sari ^^

    ReplyDelete
  6. sporting cik abang dia...siap selit munge kat telinge...

    dah2 kite dah update cara2 kat resipi bingka roti berlauk tu... sudi2lah mampir lg ke blog kite yg tak seberape tu....

    ReplyDelete
  7. family day lah ni.. kat pantai mana ?

    ReplyDelete
  8. oh...ke Bali....! Bestkan! kak Jun pun sempat meraikan bithday Alia yg ke-18 di Jimbaran tahun lepas. It was awesome.....

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

SALAM RAMADHAN & SELAMAT BERPUASA

Assalamualaikum... ALHAMDULILLAH... Dapat lagi bertemu Ramadhan kali ini. Ramadhan yang penuh keberkatan dan kemuliaan. Ramadhan ...