Wednesday, July 13, 2011

11 comments:

  1. x menahan cik abg pon jadi lelaki dan bunga..

    ReplyDelete
  2. wah,romantik gitu..kat mana tu

    ReplyDelete
  3. wahhh..sgt romantik tauu..lagi2 tang bunga kat tepi tuh..xblh bla laa.. ;)

    ReplyDelete
  4. Salam sari..romantiknyaaa!ada join game ker tuh?

    ReplyDelete
  5. amboi..amboi.. ni mau kasi org jeles laa ni.. hehe.. romantik nyer.. moga bahagia sentiasa kak sari ^^

    ReplyDelete
  6. sporting cik abang dia...siap selit munge kat telinge...

    dah2 kite dah update cara2 kat resipi bingka roti berlauk tu... sudi2lah mampir lg ke blog kite yg tak seberape tu....

    ReplyDelete
  7. family day lah ni.. kat pantai mana ?

    ReplyDelete
  8. oh...ke Bali....! Bestkan! kak Jun pun sempat meraikan bithday Alia yg ke-18 di Jimbaran tahun lepas. It was awesome.....

    ReplyDelete

Tak nak komen ? .
Urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :) ..