MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Wednesday, July 13, 2011

WORDLESS WEDNESDAY

11 comments:

  1. x menahan cik abg pon jadi lelaki dan bunga..

    ReplyDelete
  2. wah,romantik gitu..kat mana tu

    ReplyDelete
  3. wahhh..sgt romantik tauu..lagi2 tang bunga kat tepi tuh..xblh bla laa.. ;)

    ReplyDelete
  4. Salam sari..romantiknyaaa!ada join game ker tuh?

    ReplyDelete
  5. amboi..amboi.. ni mau kasi org jeles laa ni.. hehe.. romantik nyer.. moga bahagia sentiasa kak sari ^^

    ReplyDelete
  6. sporting cik abang dia...siap selit munge kat telinge...

    dah2 kite dah update cara2 kat resipi bingka roti berlauk tu... sudi2lah mampir lg ke blog kite yg tak seberape tu....

    ReplyDelete
  7. family day lah ni.. kat pantai mana ?

    ReplyDelete
  8. oh...ke Bali....! Bestkan! kak Jun pun sempat meraikan bithday Alia yg ke-18 di Jimbaran tahun lepas. It was awesome.....

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?