MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
Untuk pertanyaan, hubungi (call)/ whatsapp : 0127799705 atau sms 0127844524

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Friday, August 26, 2011

PIE TEE LAGI

ASSALAMUALAIKUM wbt

KEGEMARAN saya sekeluarga, berlumba-lumba makan siapa lambat dapat sikit, siapa laju dapat banyak, dialah yang untung, hehehehehe... kudap-kudapan selepas berbuka puasa.

Sila klik gambar untuk resepi.


8 comments:

  1. Ini bukan ker singapore pie?

    EE..

    ReplyDelete
  2. salam adikkussss masa ni kak ilah rasa kalian semua dah sampai kedah kan? laaaaa tak sangka la pula sari dah buat pai tee ni mcm mana kak ilah boleh terlepas siaran yg memula tuuu? terima kasih krn mencuba..
    kira ok la percubaan yg ke2 dan pertama yg boleh tahan juga mahir.. kak masa buat memula dulu agak2nya dah 10 tahun lepas lagi teruk agaknya ada yg tak lekang. mcm tu lah mula mencuba.. la ni dah paham dah.. bukan ada org ajar pandai2 sendiri jer.. tahniah ya..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Kita tak pernah rasa la pie tee ni.. dengar namanya pon 1st time hihi.. jakun..
    Tapi kalau dilihat pada imej dan bahan2.. bakal menjadi kesukaan ni heheh..

    ReplyDelete
  5. tak pernah rasa n tengok gak..ekeke...sedap ke kak?

    ReplyDelete
  6. Thx cayang ;)

    http://ohoeya858.blogspot.com/2011/10/trifle-custard.html

    ReplyDelete
  7. wahh menariknya kak pai tee tu..nieza baru ada acuan tapi tak menerai lagi..hehe

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?