MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin minuman mistik monopod muffin Munduk myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sayur sejarah selfie semur SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Saturday, October 15, 2011

ALAM SARI GENAP DUA TAHUN

ASSALAMUALAIKUM wbt

DAH macam berkurun berblog, rupa-rupanya Alam Sari baru meniup lilin dua batang. Kalau manusia mungkin baru petah berkata-kata, kalau kucing mungkin dah beranak silap-silap dah bercucu. Hehehe.

Jadi tak hairanlah, dua tahun berblog, Alam Sari masih belum matang. Mungkin ada yang pernah terasa hati atau terlanjur bicara, saya pohonkan ampun dan maaf jua.

Untuk sahabat yang masih sudi berkunjung, terima kasih yang tak terhingga, LEPIUlahhhh!!!

Susah sangat nak masuk gambar malam ni, nanti saya masukkan gambarnya kemudian ya.

dah boleh pun masuk gambar... :D


terima kasih Eddy Astana kerana menghadiahkan mekar sejambak ini kepada saya ;-))



Wassalam.

9 comments:

  1. Assalam sari..rupanya kita menulis pada hari yang sama..mak3hero pun genap 2 tahun hari ni

    ReplyDelete
  2. alamakkk.. apa sudah jadi... hahaha..saya komen kat kotak komen satu lagi tetibe wujud kkotak komen yang ini pulak..adeh pening.. haha..

    apa pun mmg makin canggih belog kak sari ni. dan tahniahs emoga belog akak bertambah suksess

    ReplyDelete
  3. Eh, mana pulak komen tuan rumah tadi dah hilang.. Rupanya bkn Izahdaut jer yg pening, tuan umah pun pening ni.. blog tersangat canggih pun susah ya, Iza.. apapun terima ksh Izah, atas doamu itu, Aaminnn...

    Acik Erna, wah! Selamat Ulangtahun juga untuk Kak Erna, sama2lah kita seiring & sejalan... semoga success selalu, Acik Erna.. ;-)

    ReplyDelete
  4. Selamat Ulang tahun blog buat Sari... semoga lebih rajin menulis dan berkongsi ilmu dgn kawan...masakan yang sedap2...hehehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum


    Assalamualaikum


    Assalamualaikum

    ReplyDelete
  6. tu laaa kak ilah pun fffeeeninggg dah baca masa n3 baru masuk tapi dok tercari2 mana nak komen..tahniah deka sari kussss maju blog utk kita SEMUA...

    ReplyDelete
  7. heeheee...kak ilah senasib dgn lia... :) apa pun hepi anniversary "ALAM SARI" semoga terus ceria dgn entry2 yg menarik... :)

    ReplyDelete
  8. tahniah...dah 2 tahun tapi mantap

    ReplyDelete
  9. Happy 2nd Birthday Alam Sari!!All the best in the future writings...muahsss

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?