MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Monday, October 17, 2011

DIET KER?


ASSALAMUALAIKUM wbt
DIET
ke lauttt.. hahaha. Tak ada maknanya diet ku kalau hanya di hati tapi di mulut asyik krup krap krup krap.. huhuhu. Ni kunun-kunun semalam masak bening cendawan tapi tak jadi rasa bening sebab dah dicampak sekali hirisan halia dan ketukan serai, maka adalah iras-iras rasa singgang. Jatuh cinta betul dengan cendawan kat tepi Sg Pontian semalam, beranganlah nak buat cendawan goreng tepung tapi sebab fikir-fikir dalam rumah ni tak ada siapa yang minat cendawan, maka berubahlah kejadian.. hihi. Sebut pasal jatuh cinta, saya sedang jatuh cinta dengan blog Sky Blue's Kitchen.. maka saya pun teringin juga nak possingkan Singgang Cendawan ni dalam kelapa. Kelassssssssss Melley!!

6 comments:

  1. so kreatif hidang dlm kelapa....kelas gitu! eh saya comment yang pertama ke (bangga kembang hidung)

    ReplyDelete
  2. bes bes cendawan masak ape pong..hehe..dulu pes time buat cendawan goreng, jadik..sekali kali ke 2 buat jadi hampeh plak...hahaha....

    ReplyDelete
  3. Pastu kelapanya awak buat apa.. hihi.. sebok nak tau.. kui3

    Org ceta cendawan, kita ceta kelapa heheh..

    Pengat ubi + keledek oren + sagu.. 1

    ReplyDelete
  4. Kak Zuwaidah, kempiskan sikit hidung tu, nanti masuk lalat, hehe

    ReplyDelete
  5. Sitiezahim, eh! samalah kita, pes time goreng jadik, 2nd time hancussssssss.. lembik lerai segala, huhu

    ReplyDelete
  6. Oh Oeya, kamu order dengan sayakah?? Pengat tu sy tak juallah, hihi

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

SALAM RAMADHAN & SELAMAT BERPUASA

Assalamualaikum... ALHAMDULILLAH... Dapat lagi bertemu Ramadhan kali ini. Ramadhan yang penuh keberkatan dan kemuliaan. Ramadhan ...