MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
Untuk pertanyaan, hubungi Whatsapp Sahaja : 0127799705 atau telefon/ sms 0127844524. PEMBERITAHUAN : Mulai Disember 2014 semua urusan boleh dibuat melalui satu talian sahaja iaitu 0127844524. Harap maklum.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah bubur burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tmj tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Wednesday, October 19, 2011

KOTA SESAT

kredit gambar untuk
http://gambar-unik-dunia.blogspot.com/2010/03/50-keajaiban-kota-kuno-di-dunia.html


ASSALAMUALAIKUM wbt

HARI ini hari Rabu, kan. Ramai tak mahu berkata-kata hari ini. Saya rajin nak berkata-kata ni, hehe.. Alam Sari terpaksa bertukar balik dengan rumah asal sebab nampaknya ramai yg tak selesa nak datang rumah baru ni, ketuk sana-sini pun pintu tak buka-buka khabarnya. Cari loceng pun tak jumpa, tangga semua tak ada. Macam masuk kota sesat gamaknya, hihi.

Walaubagaimanapun, bagi sesiapa yang biasa singgah di sini, pasti maklum, ini bukanlah cat asal Alam Sari. Sebenarnya betul-betul tak sempat nak buat apa-apa. Harus saya mengadap pc ni berejam-rejam jadi Alam Sari mengambil pendekatan menggunakan template yang paling basic sekali.

Jadi di sini, Alam Sari ingin memohon maaf jika ada sesiapa yang rasa termarah atau pun terbengang dengan keadaan blog ini. Segala kesulitan amat dikesali.

Wassalam.

Nota: Ceh!! Macamlah blogger fofuler... huhuhu.

16 comments:

  1. Ye! Ye!.. Diampunkan seluruh jiwa raga.. Renovation contractor mahir kena teliti survey hihi..

    Pada kita blog Alam Sari fofuler.. suka ati kitalah kannn..




    *pssttt! dah macam hari pengampunan kui3 :D

    ReplyDelete
  2. hehehe, nasib baik dpt pengampunan.. memang kena lebih teliti ni.. kui2

    ReplyDelete
  3. heheheee...bagi yg terror IT mmg x menjadi masalah kak....tp mcm lia ni yg kabur2 je ilmu IT mmg mcm masuk kota sesat lah jawabnya....huhuuuu

    ReplyDelete
  4. Haaaa baru leh komen ni..hehehehe

    ReplyDelete
  5. kita suka template yg dulu tu...suka tekan sana tekan sini...mengasyikkan. tak sempat nak tekan sana sini...so special

    ReplyDelete
  6. Mamamya, samalah, akak pun tak terror.. hehe

    ReplyDelete
  7. Sis Lin, haaaaaaaaaa.. baru nmpk muka Sis Lin, hehe

    ReplyDelete
  8. Zuwaidah, masih boleh lagi pergi template yg dulu, nanti sy buatkan entry mcmn nak masuk balik kat tenmplate sblum ni ya.. tungguuuuuuuuuu!!

    ReplyDelete
  9. Aslmkum Alam Sari

    Dtg kunjungan balas.tkasih singgah blogdapurmamasya!

    ReplyDelete
  10. haa. senang sket nk baca. hihi.. tp komen kene wat pop out window,baru besh.. hihi

    ReplyDelete
  11. wahh datang mai rasmi ni kak...bestx2 cat baru, langsir baru..suka umah baru ni..:)

    ReplyDelete
  12. Tun Telani, okey, nanti kalau ada masa akak adjust balik, ok.. Sebab sebelum ni memang pop up window, bila dah ubah sana sini sinun dia keluar gaya ni pulak.. hehe

    ReplyDelete
  13. Nieza, gunting potong riben besar tadi dah pulang balik, kannnnn?? hehe

    ReplyDelete

komen anda amat dihargai... terima kasih

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?