MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Wednesday, October 19, 2011

KOTA SESAT

kredit gambar untuk
http://gambar-unik-dunia.blogspot.com/2010/03/50-keajaiban-kota-kuno-di-dunia.html


ASSALAMUALAIKUM wbt

HARI ini hari Rabu, kan. Ramai tak mahu berkata-kata hari ini. Saya rajin nak berkata-kata ni, hehe.. Alam Sari terpaksa bertukar balik dengan rumah asal sebab nampaknya ramai yg tak selesa nak datang rumah baru ni, ketuk sana-sini pun pintu tak buka-buka khabarnya. Cari loceng pun tak jumpa, tangga semua tak ada. Macam masuk kota sesat gamaknya, hihi.

Walaubagaimanapun, bagi sesiapa yang biasa singgah di sini, pasti maklum, ini bukanlah cat asal Alam Sari. Sebenarnya betul-betul tak sempat nak buat apa-apa. Harus saya mengadap pc ni berejam-rejam jadi Alam Sari mengambil pendekatan menggunakan template yang paling basic sekali.

Jadi di sini, Alam Sari ingin memohon maaf jika ada sesiapa yang rasa termarah atau pun terbengang dengan keadaan blog ini. Segala kesulitan amat dikesali.

Wassalam.

Nota: Ceh!! Macamlah blogger fofuler... huhuhu.

16 comments:

  1. Ye! Ye!.. Diampunkan seluruh jiwa raga.. Renovation contractor mahir kena teliti survey hihi..

    Pada kita blog Alam Sari fofuler.. suka ati kitalah kannn..




    *pssttt! dah macam hari pengampunan kui3 :D

    ReplyDelete
  2. hehehe, nasib baik dpt pengampunan.. memang kena lebih teliti ni.. kui2

    ReplyDelete
  3. heheheee...bagi yg terror IT mmg x menjadi masalah kak....tp mcm lia ni yg kabur2 je ilmu IT mmg mcm masuk kota sesat lah jawabnya....huhuuuu

    ReplyDelete
  4. Haaaa baru leh komen ni..hehehehe

    ReplyDelete
  5. kita suka template yg dulu tu...suka tekan sana tekan sini...mengasyikkan. tak sempat nak tekan sana sini...so special

    ReplyDelete
  6. Mamamya, samalah, akak pun tak terror.. hehe

    ReplyDelete
  7. Sis Lin, haaaaaaaaaa.. baru nmpk muka Sis Lin, hehe

    ReplyDelete
  8. Zuwaidah, masih boleh lagi pergi template yg dulu, nanti sy buatkan entry mcmn nak masuk balik kat tenmplate sblum ni ya.. tungguuuuuuuuuu!!

    ReplyDelete
  9. Aslmkum Alam Sari

    Dtg kunjungan balas.tkasih singgah blogdapurmamasya!

    ReplyDelete
  10. haa. senang sket nk baca. hihi.. tp komen kene wat pop out window,baru besh.. hihi

    ReplyDelete
  11. wahh datang mai rasmi ni kak...bestx2 cat baru, langsir baru..suka umah baru ni..:)

    ReplyDelete
  12. Tun Telani, okey, nanti kalau ada masa akak adjust balik, ok.. Sebab sebelum ni memang pop up window, bila dah ubah sana sini sinun dia keluar gaya ni pulak.. hehe

    ReplyDelete
  13. Nieza, gunting potong riben besar tadi dah pulang balik, kannnnn?? hehe

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

SAMBAL TEMPOYAK

Assalamualaikum... Nahhhh.. Sambal Tempoyak. Lepas ni tak perlu susah2 lagi nak menumbuk sambal. Sukacita dimaklumkan, tempah...