MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
Untuk pertanyaan, hubungi (call)/ whatsapp : 0127799705 atau sms 0127844524

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Monday, January 30, 2012

SELAMAT PENGANTIN LAMA

ASSALAMUALAIKUM wbt.

SETELAH setahun berkawan sebagai rakan sepejabat...

Setahun bercinta dan mengenali hati budi...

Setahun bertunang...

Kami diijabkabulkan...

Hari ini genap sudah 12 tahun..

Berkongsi segala suka-duka.. pahit maung rumahtangga.. menempuh badai melanda...


Kawan di waktu senang dan susah...

Kadang baik... kadang gaduh... kadang merajuk... hehehe...

Bukan ombak namanya...
Jika tidak bergelora...
Bukan kasih namanya...
Jika tiada rasa sayang...
Bukan cinta namanya...
Jika hati tidak merindu dan cemburu...

25 comments:

  1. happy anniversary kak yus...
    moga terus berbahagia selamanya....

    sukanya tengok gambat2 lama..
    memori indah kan...

    ReplyDelete
  2. selamat ulangtahun kak~~bahagia sampai bila2~~

    ReplyDelete
  3. wah 12 tahun sudah...tahniah..moga terus kekal dalam kebahagiaan..

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun perkahwinan yus..semoga dirahmati dan terus berbahagia selamanya.

    ReplyDelete
  5. selamat ulang tahun perkahwinan kak yus..semoga mahligai yg dibina akan kekal bahagia buat selamanya...amin.

    ReplyDelete
  6. Selamat ulangtahun perkahwinan ke 12..semoga bahagia hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  7. Assallamualaikum Yus..
    Amboiiii...lomantiknyaaa...
    Selamat ulangtahun perkahwinan ye Yus.. Semoga terus kekal dan bahagia selamanya..

    ReplyDelete
  8. hepi aniversary yus. Moga ikatan semakin kukuh dari hari ke hari.

    ReplyDelete
  9. wahhhhhhhhhhhhhhhhh.,
    apasal dulu tak jemput ayu>?
    majuklah!!

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2012/01/30-january-hari-ulang-tahun-kelahiran.html


    hahhahaha

    ReplyDelete
  10. adik syg...hepi 12th anniversary....congratulations from the bottom of my heart.....take care dear....

    ReplyDelete
  11. semoga berbahagia hingga ke hujung usia..amin...

    ReplyDelete
  12. Selamat ulang tahun Sari, moga kekal hingga hujung nyawa.

    ehem2, abg sari tu rockers sampai skrg ye?

    ReplyDelete
  13. Sebagaimana doa dan impian kalian berdua, saya mohon Allah makbulkannya, Amin Ya Allah.

    Happy Anniversary ER dan Sari :-)

    ReplyDelete
  14. Assalam kak,hepi anniversary ya,moga bertambah bahagia n berkekalan hingga ke akhir hayat..Erm bila nk bagi yaya adik,hehe..

    ReplyDelete
  15. salam sari kusss
    kak jarang masuk blog sejak 2 menjak ni..tstbtt huhu..kesihatan ni..
    fb puloa tak leh komen dan post dan lihat aktiviti kwn2 tak tau pasal apa..
    kak ilah nak ucapa selamat berbahagia sampai ke hujung nyawa kalian...aminnn tambah lagi 1 hehehe tambah adik kepada kak long laaa hehe

    ReplyDelete
  16. selamat ulang thn perkahwinan semoga berkekalan n bahagia ke akhir hayat...n salam perkenalan dr saya:)

    ReplyDelete
  17. hepi anniversary ..dah lepas 10 tahun dah

    ReplyDelete
  18. Assalam Sari...waaaahh, pak pung, pak pung, pak punggg..pengantin lama dah datang...hehehee.. Selamat Ulangtahun Perkahwinan buat Sari dan suami, semoga kekal bahagia ke akhir hayat, hendaknya hidup sentiasa disimbahi rahmat dan keberkatan dariNya jua....amiiin..

    Pi candle light dinner x smlm? Ke potong kek bertingkat2..hehe

    ReplyDelete
  19. Sari, moga kamu kekal bahagia sampai hujung nyawa.

    Yang pasti sangat manis sekali ketika itu. Sekarang lagi sweetttttt!!!!!!

    ReplyDelete
  20. Salam Sari...

    Selamat Ulang tahun perkahwinan yg ke 12 tahun..
    semoga rumah tangga yg dibina kekal bahagia selamanya.. Dilimpahi dengan kasih sayang dan sentiasa dimurahkan rezeki dari Nya

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum Sari...
    Tahniah! selamat ulang tahun perkahwinan buat Sari & suami.. moga kekal bahagia bersama keluarga tercinta hingga ke akhir hayat... Amin..

    ReplyDelete
  22. tahniah kak sari, dah 12 tahun. bukan senang nak tempuhi 12 tahun tu.

    btw kak, stokin tu harga antara rm25-rm35(saiz 4 dan ke atas). kalu kecik dr saiz 4 harga kurang dr rm25.

    ReplyDelete
  23. pewittt!!cunnya kak sari masa jadi raja sehari dulu.Anyway..happy anniversary kak.Moga kekal hingga ke syurga amin...

    ReplyDelete
  24. semoga bahagia hingga ke akhir hayat!!!

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?