MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Thursday, March 8, 2012

DAPAT LAGU



ASSALAMUALAIKUM...

SEMPENA hari wanita ni, ada orang tu tuju lagu kat kitalahhhh...


Tapi saya nak dengar dia nyanyi live, dia kata malam ni.. janji tauuuuuuuuuu!! Hik hik hik... gediks! (pinjam ayat Kak Jun Cupcakekasih niari ~ baldi please)

Tapi lirik lagu tu lagi sedap bila nyanyi secara duo bahasa begini :

Duhai kekasih kekasih
Yang pernah datang dan pergi
Bahagia hatiku lagu ku untukmu
Semua yang pernah kucinta

To all the girls I once come in
In the day I say the bless
For helping to grow I owe a lot I know
To all the girls I loved before

The wind of change always's blowing
And everytime I try to say
The winds of change comes to you blowing
And thing's carry me away

Duhai kekasih kekasih
Yang pernah saling berbagi
Kini kunyanyikan gitar cinta kita
Demi angan abadi

To all the girls who cares for me
To fill my life with extacy
They live within my heart and always be apart
To all the girls I've loved before

To all the girls we've loved before
Yang pernah datang dan pergi
We're delight that we're alive
Lagu ku untukmu
To all the girls we've loved before

Duhai kekasih kekasih
Who traved in and out of us
Bahagia hatiku
We dedicate this song
To all the girls we've loved before

18 comments:

  1. haha...siap lagu bagai ye sempena hari wanita? bagi la apa2 yg special ke....suami masak utk isteri, suami gosok baju ke....tp ikut selera memasing la kan. hubby akak langsong tak bersuara....huhu..buat deeeek je!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zana, dia tak masak utk sy tapi belanja makan besar, Alhamdulillah.

      Hubby Kak Zana kelu lidah kot, hihi

      Delete
  2. alololololo.. jelesss aii tawwwwww!

    Semoga ER dan Sari bahagia hingga ke syurga, Amin.

    ReplyDelete
  3. hmmmm..i loikkee..i loiiikee!! suker..suker..hehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suker ya, lagu ori dia lagi syahdu kannn

      Delete
  4. wah so romantik...i likeeeeeeeeeeeeeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ham, mmg lomantik le, i likeeeee too

      Delete
  5. wahhhh....terharunya klu lia dapat msg cenggini... :)lagu ni mmg best...m'dayu2 jer kan...lg best klu en.rizar yg nyanyi...hehehee

    ReplyDelete
  6. waaa... kalau akak yg dpt mesti terharuuu.... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang terharu Kak Ratna, entah mimpi apalah ER tu, hihi

      Delete
  7. untung adaprg tuju lagu..sy punya en suami entah tahu ke tidak hari ni hari wanita.kahkah..

    ReplyDelete
  8. Aslmkum, aww besttt romantisnyerr :)

    ReplyDelete
  9. wah.. ada org dedicate lagu lagi tu. asben kita hari2 nyanyi utk baby je..

    ReplyDelete
  10. bahagianya dpt lagu dari laling yeeee....
    tak berduet sekali keeeee

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

RETREAT DI MERSING - HARI PERTAMA

Assalamualaikum... APABILA diberitahu bahawa Sk akan dihantar mengikuti satu kursus di Mersing terus rasa senak perut  hati jadi li...