MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Sunday, April 1, 2012

PEMENANG KUIZ MPCP

ASSALAMUALAIKUM..

PENING kepala sekejap memilih pemenang kuiz MPCP NI tau. Apapun saya nak ucapkan terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi menjawab soalan kuiz yang diberikan. Saya tahu bukan hadiah itu yan diutamakan tetapi sokongan itu yang penting, betul tak?

Sepatutnya saya sudah umumkan keputusan itu semalam tetapi disebabkan kesibukan terkejar ke sana dan ke mari semalam, saya tak sempat nak ketengahkan entry semalam. Baiklah, ini merupaka jawapan bagi kuiz.

Soalan 1 : Berapa kali ganda harga MPCP telah dinaikkan, jawapannya ialah 1.6 kali ganda. Nampaknya tiada seorang pun yang menjawab dengan tepat.

Soalan 2 : Teka warna belang baju yang dipakai PCP, warnanya ialah hijau belang putih. Pun tiada seorang yang dapat menekanya.

Sekali lagi saya nak ucapkan teima kasih atas sokongan kawan-kawan yang saya sayangi.

Hasil dari post tentang MPCP ini juga telah berjaya merungkai pertanyaan, siapakah nama sebenar PCP. Namanya ialah Pak Hassan. Saya doakan semoga Pak Hassan dilimpahi kesihatan yang baik supaya lebih ramai yang dapat nenikmati keenakan masakan Pak Hassan, Aminnn.

10 comments:

  1. ala...........
    ingatkan ayu y menang, br dah angan2 makan tart air tanganmu
    (kikiki,, itukah hadiahnya, atau tidur di hotel 5 bintang??)
    hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu, hadiah utk Ayu, guling2 4d3n di katil sndiri, hehehe

      Delete
  2. Salam kak yus!! laaaaaaa....ada kuiz ya? semalam tak online, bz sikit campur badan sakit :D tp kalau kuiz2 ni mmg kita nak tahu jawapan terus tak nak tekak2 ahahaha... mengelat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ijayuji, ngelatlah tu, terus nak mintak jwpn, ini tidak adil, hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Salam kerinduan dari kejauhan juga untuk Kak Zuwaidah, mwahhh!!

      Delete
  4. tak tau lak ada kuiz....huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahida, nanti kalu buat lagi sy war-warkan ya, hehe

      Delete
  5. la...x der pemenang rupanya.. :) klu ada kesempatan balik johor nnti lia nak cari kedai pak hassan ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamamya, kalu tak jumpa jalan call ky ya ;-)

      Delete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?