MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja. Saya tidak lagi akan menjawab pertanyaan melalui email. Sebarang soalan boleh dibuat melalui panggilan/sms : 0127844524 atau Whatsapp Sahaja : 0127799705. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah bubur burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tmj tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Monday, April 23, 2012

TERUKIR DI BINTANG

ASSALAMUALAIKUM...

TENGOK budak tembam ni..

VERANGAN jer lebih... hiks ;p


Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan,
 kamu
Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu….

Hati ini bukan milikku lagi
Seribu tahun pun akan ku nantikan kamu


Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padam

























12 comments:

  1. yaya...ok lah tu...body pun mcm gitar..:)

    ReplyDelete
  2. wahhh.. ada bakat juga yer... boleh diasah lagi kalau ada minat mendalam...

    ReplyDelete
  3. Salam kak yus!!! alaaaaaaaaa....kita pun nak belajar main guitar tp segan lerrr, suami kita suh belajar dgn kwn dia, tp malu kita hihihi... sejak2 minat band korea yg satu ni sukeee betul kalau ternmpk guitar kikiki... berkebaya sambil main guitar, curlasstttt!

    ReplyDelete
  4. alah..alah..yuna tembam pon takpe..comel..

    gaya dah ade..bile lagi nak konsert?;p

    ReplyDelete
  5. Sari Yusa... pegang gitar tu dah ada gaya... tapi dah boleh mainkan lagu Yuna satu...hwehwehe

    ReplyDelete
  6. Nanti kalau duet dgn Yuna ke Najwa ke...jgn lupa layangkan tiket satu utk akak tau.
    Main gitar pulak dia....nak lawan dgn Aziz la tu, menari zapin skrg ni...hehe..

    ReplyDelete
  7. Wah! bakal pengganti yuna ni..:)

    ReplyDelete
  8. uwaaaa ada gayalah Yaya...mesti bonda ajar main gitar ni....akak tak minat Yuna, tapi lagu yg ni akak dah jadi sukalah pulak..kalau tngk Yaya main gitar sambil nyanyi lagilah akak tak kelip2 mata punyerrrr....meh cuba petik gitar sikit..jeng...jeng..

    ReplyDelete
  9. wah,boleh ganti yuna nanti ni

    ReplyDelete
  10. wahhhhhhhhhhh
    ala2 najwa...

    ada bakat nie...

    ReplyDelete
  11. amboi dak ika..sape group korea tu ye? hahhahaha..cam tau je...kekekek

    yus...lagi ni memang tenah hit skang kan...lirik dan melodi pun romatik aje...:)

    ReplyDelete
  12. terima kasih kerana sudi follow blog saya ..

    ReplyDelete

komen anda amat dihargai... terima kasih

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?