MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Monday, April 23, 2012

TERUKIR DI BINTANG

ASSALAMUALAIKUM...

TENGOK budak tembam ni..

VERANGAN jer lebih... hiks ;p


Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan,
 kamu
Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu….

Hati ini bukan milikku lagi
Seribu tahun pun akan ku nantikan kamu


Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padam

























12 comments:

  1. yaya...ok lah tu...body pun mcm gitar..:)

    ReplyDelete
  2. wahhh.. ada bakat juga yer... boleh diasah lagi kalau ada minat mendalam...

    ReplyDelete
  3. Salam kak yus!!! alaaaaaaaaa....kita pun nak belajar main guitar tp segan lerrr, suami kita suh belajar dgn kwn dia, tp malu kita hihihi... sejak2 minat band korea yg satu ni sukeee betul kalau ternmpk guitar kikiki... berkebaya sambil main guitar, curlasstttt!

    ReplyDelete
  4. alah..alah..yuna tembam pon takpe..comel..

    gaya dah ade..bile lagi nak konsert?;p

    ReplyDelete
  5. Sari Yusa... pegang gitar tu dah ada gaya... tapi dah boleh mainkan lagu Yuna satu...hwehwehe

    ReplyDelete
  6. Nanti kalau duet dgn Yuna ke Najwa ke...jgn lupa layangkan tiket satu utk akak tau.
    Main gitar pulak dia....nak lawan dgn Aziz la tu, menari zapin skrg ni...hehe..

    ReplyDelete
  7. Wah! bakal pengganti yuna ni..:)

    ReplyDelete
  8. uwaaaa ada gayalah Yaya...mesti bonda ajar main gitar ni....akak tak minat Yuna, tapi lagu yg ni akak dah jadi sukalah pulak..kalau tngk Yaya main gitar sambil nyanyi lagilah akak tak kelip2 mata punyerrrr....meh cuba petik gitar sikit..jeng...jeng..

    ReplyDelete
  9. wah,boleh ganti yuna nanti ni

    ReplyDelete
  10. wahhhhhhhhhhh
    ala2 najwa...

    ada bakat nie...

    ReplyDelete
  11. amboi dak ika..sape group korea tu ye? hahhahaha..cam tau je...kekekek

    yus...lagi ni memang tenah hit skang kan...lirik dan melodi pun romatik aje...:)

    ReplyDelete
  12. terima kasih kerana sudi follow blog saya ..

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

RETREAT DI MERSING - HARI PERTAMA

Assalamualaikum... APABILA diberitahu bahawa Sk akan dihantar mengikuti satu kursus di Mersing terus rasa senak perut  hati jadi li...