MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
Untuk pertanyaan, hubungi (call)/ whatsapp : 0127799705 atau sms 0127844524

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Sunday, May 6, 2012

NIKMAT DALAM KACA

ASSALAMUALAIKUM...

SEPATAH kata dari Kak Jun Cupcakekasih.. inilah nikmat dalam kaca namanya... ;-)

Cerita akan menyusul kemudian.. insyaAllah.. Lumrah hari minggu banyak benda yang nak dikerjakan dalam rumah ini. Hujan yang turun tiba-tiba menterbengkalaikan semua kerja. Apapun syukur dengan hujan rahmat hari Ahad ni. Rasa macam nak tertutup-tutup pula mata ni, hehehe...

baru cuba-cuba.. aduhaiiiiiiiii.. nikmatnya tak terkata..

semuanya dah ada tuan

blueberry atau strawberry

Oreo Cheese Cake In Jar With Strawberry Filling & Fresh Cream




11 comments:

  1. alahaiii rajinya..nak jgk sebalang tue..nk rasa..:)

    ReplyDelete
  2. aduhai sari... lum smpi hajat lagi nk buat camni.. tgok pun dah sedap.. klau dpt myuap sesudu dua tu.. lagi lah sedap kan.. skrg ni dah mcm2 bende kreatif kuar.. gud2..

    ReplyDelete
  3. sgt kiut miut cake in jar tu...mmg musim tkini...mintak 2 balang yer..hehehe

    ReplyDelete
  4. Asmkm kak...huiii...nak ciskek..nak jugak..
    akak tahu tak? bkn nak eksen kan..ahahaa..takat yg saya pernah buat kek dlm jar ni kan, bnyk sgt beza dari segi rasa bila makan kek/desert ni banding yg sebijik kek besar..kankak? setuju tak..sedap yg dlm jar..hehe

    ReplyDelete
  5. memang menepati citarasa ayu..
    orait
    ayu book awal2

    ReplyDelete
  6. sedapnye..
    nyam2.. pandai buat ni yea.. :)

    ReplyDelete
  7. Sedappp tuuu...
    Dpat tengok pun jadi laaa...

    ReplyDelete
  8. bila agaknya boleh merasa hihhihihi...sayang kita berjauhan, kalau berjiran alangkah baiknya.

    ReplyDelete
  9. akak...
    banyak tu...
    meh 4 balang..he3

    ReplyDelete
  10. "memang sgt kiut dn nampak sedap....hari tu memula tgk kt fb trend camni pastu lelama dah makin byk lak org suka buat kek dlm jar ni....bak mai sebalang.."

    ReplyDelete
  11. SYI... wah business nampak? Menggoda betul sebab duduk dlm botol tansparent. Kakak punya tak ada ke?

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?