MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
Untuk pertanyaan, hubungi Whatsapp Sahaja : 0127799705 atau telefon/ sms 0127844524. PEMBERITAHUAN : Mulai Disember 2014 semua urusan boleh dibuat melalui satu talian sahaja iaitu 0127844524. Harap maklum.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah bubur burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tmj tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Sunday, July 8, 2012

HATIKU DI SANTUBONG

ASSALAMUALAIKUM...

meowwwwwwwwww  >_<
URMMM.. sekian lama hari ini barulah sempat nak upload gambar-gambar percutian di Sarawak dengan tiket 10 sen yang dah ditempah sejak tahun lepas. Percutian ke Bumi Kenyalang ini meninggalkan kenangan yang manis bagi saya kerana percutian kali ini lengkap bersama keluarga tersayang. Ibu.. Angah dan keluarga, Azwa dan Cik Embun. Kalau ada Along pasti lebih meriah tetapi memandangkan kakak saya yang di Melaka itu 'busy sokmo' saya pun serba salah juga.. diajak salah tak ajak pun salah.. huhu.
memang banyak kucinglah kat sini... meowwwwwwwwww >_<
Kita layan gambar sajalah ya ;-)))
istimewa santapan di Kuching.. mee kolok dan lobster... ngrawwwwwwww!!
seronoknya naik penambang menyeberang Sungai Sarawak
kami kucing di Kuching.. meowwwwwwwww >_<
dari kiri, ibu, Angah, Azwa, Cik Embun dan takkan tak kenalkan, Tuan Tanah Kedaung Alam Sari ;-))
tembam-tembam manja gitew
berlatarkan Santubong yang penuh lagenda dan misteri
Damai Laut, Santubong
Kenyalang
saya suka laut ;-)))))
ibu... ibu... engkaulah ratu hatiku..
sempat juga menziarahi saudara, Alhamdulillah..
kami lagi... hihihi
depan Pasar Tamu, Kuching
Muzium, Kuching... p/s Muzium Johor pun tak pernah masuk lagi nih, camne??
di hadapan pintu masuk Kampung Budaya Sarawak
Kampung Budaya yang mendapat pengiktirafan sebagai yang terbesar di dunia
tak lengkap kalau tak beli ikan terubok masin tau
dan tak lengkap juga kalau tak bergambar bersama kucing-kucing Sarawak.. hihi
dah nak balik JB... sedeyyyyyyyyy sehhh masa ni...  pemandu pelancong kami Encik Jumat empat dari kiri
Eh... eh! Jap... ada lagilah gambar.. meh tengok lagi.. ;-))))
kami tinggal di sini ;-)))) berbaloi-baloi!!
Botanical Research Centre Semengoh Sarawak.. tempat peliharaan orang utan..
kelakar bila baca nama-nama orang utan di sini.. Nora pun ada.. wkwk
kejakunan menunggu orang utan makan
Yaya lagi!!
mengumpat??? tak baikkkk tau...
terbang pulang
agagaga.. laparrrrrrrr
Eh! Belum habis... ada lagi.. hihi..
Indah, Ilham, Iman (Yaya) dan Izzat
kucing-kucing letih!
beg yang beranak-ranak ;p
Alhamdulillah.. selamat tiba
okey.. okey... last pic...
jika terjumpa di mana-mana sila pulangkan kepada Yusarima ya... ;p

8 comments:

  1. Seronoknya gi sanakan...thn lepas saya pergi pun dok hotel tu jugak..

    Rasa mcm nk gi lagi jerr..

    ReplyDelete
  2. Seronoknya gi sanakan...thn lepas saya pergi pun dok hotel tu jugak..

    Rasa mcm nk gi lagi jerr..

    ReplyDelete
  3. Waahh..bestnye! Tp akak tatotla nk pi sarawak klu bnyk kucen sbb pn doc fobia kucen woo!

    ReplyDelete
  4. Seronoknya Yus... Beg beranak-bercucu dah biasalah kalau balik dari melancung:)

    ReplyDelete
  5. tergelak baca caption gambar 'kami kucing di Kuching tu'

    dan gambar muka pada badan2 kucing tu menarik...

    ReplyDelete
  6. seronoknya tengok gambar sari jenjalan....besar betul kucing tu..agak2 kalau hidup kucing tu berani ke nak peluk ketat2 cam gitu? hahahah

    ReplyDelete
  7. suka2 .. n mee kolok s'wak terbaik tu!

    ReplyDelete
  8. Salam kenal kak...suke tgk gambar akak n family...happy sesgt...semoga sentiasa berbahagia...:)

    ReplyDelete

komen anda amat dihargai... terima kasih

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?