MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Friday, July 13, 2012

MENANTI HARI ESOK

ASSALAMUALAIKUM...

MOOD sekarang tengah berdebar menanti hari esok... hehehehe....


Alhamdulillah, syukur saya ke hadrat Allah swt kerana menganugerahkan rezeki ini kepada saya. Walaupun kalau dilihat kepada print screen yang KKida 1001 Resepi postkan di entry beliau bahawasanya blog saya tidak tersenarai sebagai penyumbang traffic (ni sape yang tak klik nih??? hihi) namun entry saya tentang GA WOWWW 1001 Resepi itu telah berjaya menembusi hati KKida, macehhhhhhhh KKida ku cayang.
Lihat entry saya yang mencuri hati KKida di SINI.

Baru sekejap saya jenjalan ke blog blogger pilihan dan tembus traffic tu, pehhhhhhhh!! Semuanya wanita Melayu Terakhir, okeyyyyy... Nampaknya esok kena pakai spek hitamlah di Rebung sebab pastinya semua akan lip lap tudung dan bajunya termasuklah saya. Menurut KKida, majlis akan bermula sekitar 6 petang jadi kita jumpa di sana ya!! Aziela, Nur, Shuhada, Suzlin, Cheetah, Suriani, Ibu Yusuf (Zefa Nor Asmara), Salmi, Nurul, Zurina dan Kak Shahriahhhhhhhhhhhhhhh Masterchef kita tu....

Walaupun agak sedih juga kerana ER tidak dapat menemani saya esok kerana beliau ada tugasan di Seberang Tambak sana dan juga terpaksa meninggalkan Yaya yang ada kelas tuisyen penting, namun saya kuatkan semangat. Saya amat menghargai pemilihan ini dan rugilah kalau saya mempersiakannya, betul tak??? Untuk KKida, sekali lagi terima kasih dari Alam Sari dan untuk kawan-kawan yang tolong klik banner 1001 Resepi kat atas tu, semoga Allah mengurniakan rezeki dalam bentuk yang lain pula kepada anda, Aminnnn.

Wassalam.

P/S Kisah kawan saya tu ada sambungannya ya...

19 comments:

  1. Waaahh x sabar kita nak jumpa esok... :)

    ReplyDelete
  2. esok masih ada...hehe...
    kkida sangat happy nak jumpa anda semua kat rebung malam esok...:)

    ReplyDelete
  3. wah! glamour jap bila blog suam2 kuku kita dsebut2 d cni. Oh! majlis bmula 6petang ya!...tertanya2 gak pukul bape...ingt malam

    ReplyDelete
  4. yeah~~jumpa kat sane ek kak (^__________^)

    ReplyDelete
  5. Salam Sari...Selamat Bergather2....Enjoy ye..!!

    ReplyDelete
  6. have fun`~

    singgah malam sini :)
    jom tgk jubah~~
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.171924036265988.16609.103619356429790&type=3

    ReplyDelete
  7. hehehhe tahniah kak..btw tak sabar nak tunggu kisah kawan akak tu. lega jugak baca komen akak yg anak2 dia dapat dia pertahankan..:)

    ReplyDelete
  8. Sari...salam syg utk kkida ye!! sedihnya tak dpt join, ni la rugi dok sabah ni.

    ReplyDelete
  9. mesti sakan bergambar nanti nih..hehehhe...

    ReplyDelete
  10. Samalah kita, x tersenarai dlm prnt scrn tu... Tp kita sama2 bertuah. Tgh bdebar2 nih. Jumpa ptg ni.. :-)

    ps: ibiu yusuf pakai baju biasa2 aje, x lip lap pun.. Hehe..

    ReplyDelete
  11. wah! bestnya..nak join macmana ni??

    ReplyDelete
  12. Salam singga Sari...smga hri esk pnuh dgn kecerian...

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?