MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja. Saya tidak lagi akan menjawab pertanyaan melalui email. Sebarang soalan boleh dibuat melalui panggilan/sms : 0127844524 atau Whatsapp Sahaja : 0127799705. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah bubur burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tmj tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Wednesday, August 8, 2012

KUIH KAKI PUKUL???

ASSALAMUALAIKUM...


ADA yang biru mata hitamnya???










17 comments:

  1. Salam kak, kita tak phm ni kak, mata kita tak nmpk apa2 pun kikiki...

    ReplyDelete
  2. Hahahha...lompang melompang... Lompang moden, kaler turquise...

    ReplyDelete
  3. sari nampak biru2 jew tue..sedappp:)

    ReplyDelete
  4. oh.. lompang ye.
    Banyak betul kelapa dia

    ReplyDelete
  5. lompang?? memang nak kena niiiii.... hehe...

    ReplyDelete
  6. wahh first time tengok kaler ni kak hahahaha...sebiru lautan!

    ReplyDelete
  7. Wah biruuuuunyer makngah...hihi..cantik kale nih..

    ReplyDelete
  8. apa yg kaki pukul kak? tun slow sket.. hihi

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Sari...rajinnya wat kuih....waaa biru mata hitam akak taaauuu...sayang nak makan tgk kaler camni...cantiiikkk.. Dah wat kukis ke blm Sari? Kalau buat, lebihkan sikit eh...akak x buat2 pun lagik...uwaaa...

    ReplyDelete
  10. takut nk mkn kuih tuu...
    Knpnya namanya mcm tu yee

    ReplyDelete
  11. hah3...sape makan kuih ni kena lempang sbb namanya kuih lompang..betul tak Yus...

    ReplyDelete
  12. Cantik kaler kuih ni.. Kuih lompang ke ni?

    ReplyDelete
  13. Kak, awat lagu tu bunyi nama kuihnya?eheee..apa yg terjadi??..biasenya akak rajin buat sinopsis (gurau kak, jgn marah ye..)

    ReplyDelete

komen anda amat dihargai... terima kasih

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?