MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri apa cerita apam asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Iman itik jalan-jalan jeruk Johor kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin minuman mistik muffin myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang ngeteh no label novel nukilan untuk teman ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sayur sejarah semur SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Monday, October 22, 2012

HILANG

ASSALAMUALAIKUM...
 
WAHHHHHHHHH!!! Lamanya tuan blog ini hilang ;p
 
usia ibarat sebatang lilin, semakin lama semakin pendek..
Salam sayang untuk semua, muahhhhhhhhhh!!

13 comments:

  1. Pn. Sari menghilang kemana gerangannya.. kakak pun curious juga. Kalau dah tak masak/tunjuk makanan mesti jauhlah perjalanan agaknya.

    ReplyDelete
  2. SYI cari ilham kut..mesti lepaih ni n3 gemlpak2 kan? Kan?

    ReplyDelete
  3. Kak Sari berhibernasi ke? Lama tak update cerita.. Moga akak sihat dan ceria di samping keluarga tercinta.

    ReplyDelete
  4. setuju sgt2 tu hehehe, doakan yg terbaik aje ye

    ReplyDelete
  5. Salam sayang dari akk juga.......yg pasti hilang tak lama, tenggelam pasti timbul kan?

    ReplyDelete
  6. salam kenal. ayu follow sini..

    ReplyDelete
  7. rindu kamu!! ^____^ sentiasa t'cari2 kak di fb... :)

    ReplyDelete
  8. Patutlah sunyi saja persada blogging nie...

    ReplyDelete
  9. sama la dgn lya.. pon lama bertapa..baru keluar menunjukkan diri..

    ReplyDelete
  10. salam,semoga dipanjangkan umur.

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?