MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Thursday, March 7, 2013

BLUEBERRY CHEESE TART... lagi dan lagi!

ASSALAMUALAIKUM...



ALHAMDULILLAH.. blueberry cheese tart Seri Kandi masih mendapat tempat di hati pelanggan Seri Kandi walaupun setahun lebihlah juga Seri Kandi berehat dalam bisnes ini. Seri Kandi ingin mengucapkan terima kasih kepada mereka yang memberi sokongan di atas usaha yang Seri Kandi lakukan. Seri Kandi bersyukur di atas setiap pujian yang diberikan sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah SWT dan yang buruk itu dari Seri Kandi sendiri.





Salam Sayang selalu dari Seri Kandi Tanah Jauhar.

Untuk pertanyaan boleh hubungi Seri Kandi melalui facebook : Seri Kandi Tanah Jauhar

11 comments:

  1. Kilat memikat cheese yg Seri gunakan. Pasti pelanggan Seri berulang menempah..

    ReplyDelete
  2. simpan duit business tu kita pi cuti2 Sabah...yeayyyy

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, semoga bertambah rezeki Seri
    sedap sgt ni, akak tgk rasa nk je ngap he hee kalu dekat sahlah akak order jgak tau

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaaa..tp kak sari..sy tringin mkn portugese cheese tart ni :(

    ReplyDelete
  5. cantik dan nampak sedap skali...nyum3...:)

    ReplyDelete
  6. waaaa...bnyknyaaa...cheese plak pnuhhh..memang cnfom sdppp...kita xsngup nk buat shellnya...ibu jari cepat jdi kebas...tahniah smga trus maju....

    ReplyDelete
  7. fuhhh.. dh nk melimpah cheese tuh. terbaik nih! tun tgh kumpul kerajinan nk wat. huhu

    ReplyDelete
  8. suka tengok tart akak...muntuk2 fillingnya..

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

FESKO KPYPJ 2017

Assalamualaikum... Sk ingin mengajak anda yang tinggal berhampiran Kulai atau sekitarnya untuk sama-sama memeriahkan Festival Konvokesy...