MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Sunday, April 28, 2013

YANG LEBIH KU CINTA

ASSALAMUALAIKUM...

SERI Kandi memang tak sempat nak ambil gambar-gambar cheese tart tempahan pelanggan. Biasanya, bila dah sejuk (permukaannya dah berkilat) tu, Seri Kandi terus masukkan dalam container dan tandakan siap-siap nama pemilik sebab Seri Kandi ni pelupa yang amat. Kalau nak buat tu entah berapa kali belek nama yang 'order' supaya tak ada yang tertinggal, teruk betul! Dalam ramai-ramai pelanggan, Seri Kandi rasa Jiya nilah yang paling rajin dan kreatif ambil gambar. Suka sangat hasil kerja Jiya yang memang dah popular sebagai seorang pereka di alam maya ini. Terima kasih, ya Jiya!! Untuk ke page Jiya, klik SINI ya :-))))


Ekslusif dari Seri Kandi, dua perisa terbaru cheese tart iaitu Black Forest yang berintikan blueberry dan Red Velvet yang berintikan strawberry. Promosi pengenalan akan berakhir pada 1 Mei nanti. Jadi, kepada anda yang berada di sekitar Johor Bahru, jangan tunggu lama-lama ya!!

Salam Sayang Selalu,
Seri Kandi Tanah Jauhar.

Harga Pengenalan : RM16/ 25 pcs
Untuk tempahan dan pertanyaan : 012-7799705

5 comments:

  1. tahniah kak..
    tengok pun mengeliurkann...

    ReplyDelete
  2. Kalaulah saya ada di JB, kalaulahh saya dekat, kalaulah saya dok sebelah rumah jer....

    ReplyDelete
  3. sedapnyaa... smga bisnes terus berkembang.. aminn

    ReplyDelete
  4. Salam seri kandi.....wah menariknya tart tu.terliur plak.....btw ros pernah deal dgn jiya & mmg dia kreatif;)

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

FIESTA NANAS 60

Assalamualaikum... DIAM tak diam sudah hampir empat minggu cuti sekolah berlalu, kan. Tengok di laman sosial,  ramai kawan-kawan yang menga...