TART SHELL... ADA SESIAPA NAK TOLONG TRIM? - Alam Sari Di Tanah Jauhar

TART SHELL... ADA SESIAPA NAK TOLONG TRIM?

ASSALAMUALAIKUM...


SK sibuk hari ini... Ada sesiapa yang nak tolong trim?? Upahnya sedozen cheese tart setiap sejam, hehehehe....
 

15 comments:

  1. Rajinnya..nak buat tart apa ni sis!

    ReplyDelete
  2. Rajinnya..nak buat tart apa ni sis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat blueberry cheese tart, Qashmere.. cam biasalah, hehehe

      Delete
  3. bestnya dapat tempahan banyak2 ni. Kira dah ckp senang lah tu buat shellnya. Cuma perlu trim aje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur Alhamdulillah, Ita Rossi.. memang senang buat shell guna mesin

      Delete
  4. At least dah ada mesin penerap acuan tu...kira dah save tenaga sikitlah tu kan kak. Kalau saya yang tolong trim, lagi punah ranah la jawabnya...Tangan kerus kematu...hahahahhaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aziela, kalau dah bagi kat tgn pandailah nanti nak trim tu, hihi

      Delete
  5. Seri Kandi...akak jauh kalau tak boleh dtg tolong... sambil dpt jugak merasa tart SK

    ReplyDelete
  6. Hik hik hik SK D5 leh tlg makan jer muhahahhahaha, rajin sungguh SK kan good luck :D..

    ReplyDelete
  7. Kak...klu upahnya sedozen tart setiap jam, mahunya habis tadt tu kat pekerja..heh ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rohah, takpe.. sebab gerenti sebelum sejam dah siap, hehe

      Delete
  8. Trim boleh tapi kalau tolong nyum2 lagiii boleh...

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih