MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Wednesday, October 9, 2013

100 PIECE CAKE DECORATING KIT

ASSALAMUALAIKUM...


ANDA baru berjinak-jinak dengan dunia kek?
Ingin menghasilkan kek hari lahir untuk anak anda dengan hasil deco dan air tangan sendiri.
Jom, beli set untuk deco ini dengan harga yang sangat murah dan berbaloi-baloi.
 Ramai yang telan-telan air liur tengok set deco ni tau..
SK pun sama, huhuhu..

disertakan dengan sebuah beg untuk memudahkan penyimpanan
Apa yang perlu dilakukan cuma mengisi krim dengan warna dan rasa kegemaran anda ke dalam beg, memilih tip, memicitnya untuk menghasilkan sebiji kek yang sempurna dan menawan dan ianya semudah 1-2-3.
100 piece cake decorating kit

100 keping set yang berbaloi untuk dimiliki dan ia disertakan dengan arahan yang mudah.
Anda hanya perlu menggunakan kreativiti dan daya imaginasi anda untuk menarik perhatian anak anda, keluarga dan rakan-rakan.


Stok Terhad

Tinggal 50
32
21
10
7
3 unit sahaja
 
Harga :
Semenanjung Malaysia RM41 sahaja
Sabah/ Sarawak RM44 sahaja.
Semua harga termasuk kos penghantaran.
Untuk pembelian anda boleh email SK di : serikanditanahjauhar@gmail.com
atau boleh juga
whatsapp SK di talian 012-7799705

Update : Jika unit ini habis, kami akan restok 100 pcs Deco Kit ini tapi dengan harga asal ya.

 
          

4 comments:

  1. OK bila kita jumpa bawa satu utk kakak jgn lupa tau...
    Kakak bayar on the spot when we meet:)

    ReplyDelete
  2. sgt minat dgn kit nih...sesuai untuk kanak-kanak ke adult ni ye kak?

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

FIESTA NANAS 60

Assalamualaikum... DIAM tak diam sudah hampir empat minggu cuti sekolah berlalu, kan. Tengok di laman sosial,  ramai kawan-kawan yang menga...