MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Tuesday, January 14, 2014

SALAM MAULIDURRASUL

Assalamualaikum...

SELEPAS dua hari bekerja hari ini kita bercuti bagi menyambut ulangtahun kelahiran junjungan besar Nabi Muhammad SAW. Teringat pula masa zaman sekolah dulu Maulidurrasul disambut begitu meriah. Berarak dan berselawat, mendengar ceramah dan akhirnya jamuan di dalam dulang disediakan. Apabila bekerja di  tempat sekarang, Alhamdulillah. SK masih dapat merasakan suasana itu hasil inisiatif badan-badan kebajikan yang ada di syarikat kami.. Alhamdulillahhhh.

Akhir kalam sekali lagi SK ingin mengucapkan Salam Maulidurrasul khasnya kepada pembaca yang beragama Islam. Semoga kita akan menjadi umatnya yang terus mencintai kedamaian dan sentiasalah kita mengingati baginda dengan berselawat ke atasnya.

Wassalam.

No comments:

Post a Comment

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

DAPUR TAK BERASAP

Assalamualaikum... AHAD lepas,  ketika Sk baru sahaja nak melelapkan mata...  Sebenarnya sebelum tu dah tertidur depan tv,  jadi dalam jam ...