SALAM MAULIDURRASUL - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SALAM MAULIDURRASUL

Assalamualaikum...

SELEPAS dua hari bekerja hari ini kita bercuti bagi menyambut ulangtahun kelahiran junjungan besar Nabi Muhammad SAW. Teringat pula masa zaman sekolah dulu Maulidurrasul disambut begitu meriah. Berarak dan berselawat, mendengar ceramah dan akhirnya jamuan di dalam dulang disediakan. Apabila bekerja di  tempat sekarang, Alhamdulillah. SK masih dapat merasakan suasana itu hasil inisiatif badan-badan kebajikan yang ada di syarikat kami.. Alhamdulillahhhh.

Akhir kalam sekali lagi SK ingin mengucapkan Salam Maulidurrasul khasnya kepada pembaca yang beragama Islam. Semoga kita akan menjadi umatnya yang terus mencintai kedamaian dan sentiasalah kita mengingati baginda dengan berselawat ke atasnya.

Wassalam.

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih