SENJAKALA - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SENJAKALA

ASSALAMUALAIKUM...
 
LAGU : SENJAKALA
Nyanyian : Shidee
Lagu Asal : P Ramlee
 
SK suka sangat lagu ni.
Tak ada ceritapun di sebaliknya cuma jiwa Sk ni memang suka mendengar
melodi yang mendayu-dayu. Jiwangkannnn... huhuhu.
 
Semua gambar ini dirakamkan oleh adik Sk yang bekerja sebagai jurugambar. Biasa memang tugas dialah mengambil gambar bila kami berjalan kemudian kena whatsapp kat Sk.. hehehehe. Guna kamera dari phone jer kali ni. Okeylah tu... ada kenangan senja di Teluk Kumbar, Pulau Pinang.
 
Jom layannnnn...

Senjakala sudah tiba
Membawaku rasa duka
Dalam jiwa bergelora
Senjakala kau menjelma
Menghampiri waktu sunyi
Dalam hening tiada terperi
Ku teringat peristiwa
Kasih suci di sambar petir
Ingin aku merindui
Senjakala kau pergilah
Tinggalkan ku yang kecewa
Biar derita menanti ajal









1 comment:

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih