FAREEDA OH! FAREEDA - Alam Sari Di Tanah Jauhar

10 comments:

  1. tudung bawal & tudung fareeda kena bayar royalti kat ikan2 ni.hahaha

    ReplyDelete
  2. Salam Sari..ada gak ikan nama Fareeda yer..ingat tudung ngan kain jer (^_^)

    ReplyDelete
  3. Hehehehee . Dua2 tudung pon ada kaitan dgn ikan hehehe

    ReplyDelete
  4. Macam kenalll jer ikan tu. Tapi tak boleh recall plak sekarang. Kak..tu masak kari pun marbeles tu kak oiii...

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih