MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Tuesday, May 27, 2014

UDANG GORENG DIRAJA

ASSALAMUALAIKUM...


HEHEHEHEHEHE.. Ini kira dah habis rajin dah ni.
Goreng udang sahaja untuk raja dalam rumah dan tuan puterinya... kih kih kih.
Berpeluh-peluh jugaklah cucuk udang dengan lidi nak bagi jangan mengerekot masa goreng tu.
 Lepas tu Iman pelik kenapa udang goreng bonda semua tegak jer badan dia.
Memanglah, udang tengah kawat tu...
Barrrrrrrrrrrrrrrrissssssss sedia!!!
 
Sk perap udang tu dengan garam, serbuk kunyit dan serbuk cili.
Goreng udang dalam minyak panas secara terendam.
Jangan lama nanti udang keras.
Bila dah agak garing taburkan daun kari.
Harummmmmmmmmmm satu taman tauuuuuu!!!
 
Syaratnya kalau goreng udang macam ni
kena ada lauk kari semalam.
Tak ada lauk kari semalam kalu
Makan dengan kicap...
Pun sodapppppp!!
 
 
 

6 comments:

  1. entri kolesterol laagiiiiii!!

    ReplyDelete
  2. kejammmmmmmm! hahahah
    Oh, baru saya tau tips cucuk dgn lidi tu..
    Nak try tanya wife saya dia tau tak tips tu..keh keh kjeh

    ReplyDelete
  3. Akakkkkkkk......saya jeles sebab akak selalu dapat masak utk family. Sob..sob..sob...saya dah lamaaa sangat tak masak utk family.

    Psst: Cilok resepi yer....hehehehehehe

    ReplyDelete
  4. tengok udang tu berbaris dengan penuh kasih sayang..hehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum....comel aje posing berbaris udgg2 tu...kelas gitu...rmah kita pun klu mask kering mcm tu laku la...

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

MAJLIS KAHWIN DI CYBERJAYA

Assalamualaikum... MASIH TERASA manisnya majlis perkahwinan antara Nasreen & Amin di Cyberjaya ini kerana di waktu beginilah semua ...