MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Sunday, May 24, 2015

HARI JADI AINI

Assalamualaikum...
 
DAH nak dekat habis bulan baru nak 'update' tentang hari jadi Aini, adik Sk. Sebab Aini suka sangat Snow Cheese Cake yang meleleh-leleh, maka macam biasa Sk selitkan satu untuk dia masa siapkan tempahan dari seorang 'customer'. Dah jadi macam kebetulan pulak, setiap kali ada tempahan, mesti masuk tempahan yang lain, jadi kita boleh selit dua loyang dalam oven yang mengelakkan pembaziran elektrik, Alhamdulillah..
 
 
Okey, sila abaikan pemandangan di atas kepala kami tu ya.  
 
Ibu yang mengandung, melahir dan membesarkan.
 
 
Sayang emak.. tapi suka melawan.. biasa dia ni!
 
 
Sejujurnya Sk tak ingat berapa umur Aini. Rasanya mungkin 33 tahun.. hihi.
 
 
Selamat hari lahir Aini, semoga panjang umur, diberi kesihatan yang baik, iman yang benar, diberikan sumber kewangan yang banyak lagi halal, ilmu yang bermanafaat, kejayaan yang besar di dunia dan akhirat.
 
 
Resepi Snow Cheese Cake  DI SINI

No comments:

Post a Comment

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

MAJLIS KAHWIN DI CYBERJAYA

Assalamualaikum... MASIH TERASA manisnya majlis perkahwinan antara Nasreen & Amin di Cyberjaya ini kerana di waktu beginilah semua ...