HARI JADI AINI - Alam Sari Di Tanah Jauhar

HARI JADI AINI

Assalamualaikum...
 
DAH nak dekat habis bulan baru nak 'update' tentang hari jadi Aini, adik Sk. Sebab Aini suka sangat Snow Cheese Cake yang meleleh-leleh, maka macam biasa Sk selitkan satu untuk dia masa siapkan tempahan dari seorang 'customer'. Dah jadi macam kebetulan pulak, setiap kali ada tempahan, mesti masuk tempahan yang lain, jadi kita boleh selit dua loyang dalam oven yang mengelakkan pembaziran elektrik, Alhamdulillah..
 
 
Okey, sila abaikan pemandangan di atas kepala kami tu ya.  
 
Ibu yang mengandung, melahir dan membesarkan.
 
 
Sayang emak.. tapi suka melawan.. biasa dia ni!
 
 
Sejujurnya Sk tak ingat berapa umur Aini. Rasanya mungkin 33 tahun.. hihi.
 
 
Selamat hari lahir Aini, semoga panjang umur, diberi kesihatan yang baik, iman yang benar, diberikan sumber kewangan yang banyak lagi halal, ilmu yang bermanafaat, kejayaan yang besar di dunia dan akhirat.
 
 
Resepi Snow Cheese Cake  DI SINI

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih