MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidiladha aidilfitri ais krim apa cerita apam apom arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel berkelah bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI boat noodle Boboiyot bola Bono boycott buah bubur bulan burasak burger cake in jar cendawan cendol cerita bersiri chocolate lava churros Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut drama drama bersiri durian embun evaros fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah hotel ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing kangkung Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga Kemahkotaan kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron madu makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti popiah premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sandwich sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah teater Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel thailand tinggi tmj tomato tomyam tortilla tudung tulang Tunku Jalil twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan ulasan buku untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Tuesday, June 2, 2015

NUTELLA CHEESE TART

Assalamualaikum...

DAH banyak kali Sk dapat permintaan untuk menjual Nutella Cheese Tart dan sebanyak itu jugalah terpaksa Sk tolak. Ialah, nutella bukannya murah. Sebotol kecil pun dah hampir mencecah RM20.. nanti kalau caj mahal rasa macam tak best pulak. Tapi, kalau dah tekak memang suka dan tak peduli tentang harga, kita tunaikan sahaja permintaan mereka. Lalu terhasillah Nutella Cheese Tart yang penuh dengan kasih sayang ni. Sk jual 25 biji sekotak dengan harga RM25. Kiranya sebiji RM1 laaa tapi tak bolehlah beli sebiji, hihi. InsyaAllah, Sk akan usahakan nanti dalam pek yang lebih kecil.


Macam mana, rasa terancam tak? Haha.. Sk masih setia dengan resepi-resepi tart Sk sebelum ini dan meletakkan nutella.. dah namanya nutella cheese tart kan.


Untuk deco Sk tunggu krim tu sejuk dulu barulah dipaipkan nutella. Memang best nutella ni dibandingkan dengan cheese tart coklat sebab nutellanya tetap lembut walaupun baru keluar dari peti sejuk. Patutlah harganya pun mahal..kan


Jom- jom.. Sk jual untuk pelanggan di Johor Bahru sahaja ya. 

Untuk tempahan boleh whatsapp atau sms 
Sk di 0127844524

5 comments:

  1. Telan air laju2 tengok nutella cheese tart SK ni :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh sedapnye akakkkkk... nanti nak beli time raya macam mn??

    ReplyDelete
  3. wah best lah Seri, akak macam nak tiru je lah eheheee

    ReplyDelete
  4. Sebab itulah rumah kakak tak pernah lepas dgn nutella ni SK
    Anak kakak biskut, roti, lempeng, roti canai dia bantai nutella tak sudah...

    ReplyDelete
  5. SK... sebenarnya plet kereta kakak pecah sikit tak cantik akak pergi kedai yg kalau nak ke airport bawah fly-over sebelah kiri tu. Murah tau buat kat sini. Lagipun dia kenal abang.

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Sukakan Ini?