MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidiladha aidilfitri ais krim apa cerita apam apom arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel berkelah bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI boat noodle Boboiyot bola Bono boycott buah bubur bulan burasak burger cake in jar cendawan cendol cerita bersiri chocolate lava churros Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut drama drama bersiri durian embun evaros fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah hotel ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing kangkung Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga Kemahkotaan kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron madu makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti popiah premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sandwich sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah teater Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel thailand tinggi tmj tomato tomyam tortilla tudung tulang Tunku Jalil twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan ulasan buku untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Monday, November 16, 2015

MEE SAMPAN PULAK

Assalamualaikum...
 
KALAU nak bagi budak coklat bam bam ni senyum.. senang aje. Bawa dia pergi makan di tempat kegemarannya. Kalau nak layan permintaannya yang lain-lain tu memang taklah. Kalau setakat nak makan, insyaAllah. Nak ipad, nak tablet, nak iphonesick.. bonda memang tak mampu mahu belikan, tambah lagi tahun depan Iman nak menghadapi PT3. Nanti makin lemak pula dibuatnya. Dahlah asyik nak tengok running man jer. Bonda ngan babah bagi peluang sampai cuti sekolah ni aje ya. Tahun depan sila fokus pada PT3.
 
 
Ada ramai yang tanya, macammana nak makan mee sampan ni? Eh, tak susah pun. Tak payah nak dayung-dayung sampan laaa. Duduk jer di meja tu dah ada menu. Mee sampan ni ada 4 jenis. Sk pun dah lupa jenis-jenisnya.. hehehe. Yang Sk ingat, ada ayam dan ada daging lembu. Kuahnya pula datang dalam dua jenis, pedas dan tak pedas, bersantan dan tidak bersantan. Nak senang, korang order jer 4 4 jenis tu, catat pada kertas order yang disediakan di atas meja. Kalau tak faham, boleh tanya dengan pelayan di situ. Semangkuk tu, RM1.90. Kiranya kalau korang ambil 4 mangkuk, darablah dengan 4. Kalau nak makan semangkuk jerpun boleh.. tak ada masalah problem.. hehehe.
 
 
Suka mee di sini sebab kenyal-kenyal gitu dengan sup yang sedap.
 
 
Makan kenyang-kenyang ya nak...
 
 

4 comments:

  1. Makin banyak boat noodle dibuka kat JB sekarang ni SK..
    Pilih ajelah..

    ReplyDelete
  2. Ramai yg kata mee nya sedap...mmg saya nak try....
    So, berapa mangkuk dia makan? Sebab semangkuk tu mmg kecik bebenor...hahaha

    ReplyDelete
  3. Mangkuk x der la kecik sgt, tapi isinya di dasar mangkuk jer. Tp bagus juga. Utk yg nk diet, order semangkuk jer. X yah membazir kan kak

    ReplyDelete
  4. rasanya memang kena order 4 mangkuk utk akak... nampak isi mcm tak byk je.. hihi.... dasar kuar mkn... kikikikii....

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Sukakan Ini?