MENU DIET KONON - Alam Sari Di Tanah Jauhar

MENU DIET KONON

Assalamualaikum...

ACAH-ACAH nak kurus ni. Dah dua malam berturut-turut  bakar ayam dalam grill pan gitu-gitu jer. Ayam tu langsung tak diperap dengan apa-apapun. Cuma taburkan garam dan serbuk lada hitam ketika dipanggang. Salad tu cuma dressing dengan salad cream. Tapi Iman komplen.. kenapa potong ayam tu kecik-kecik sangat. Nanti tak tahu dah berapa ekor kita makan.. kah kah kahhhhhh!!

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih