MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Tuesday, September 20, 2016

LAMA BERCUTI


Assalamualaikum..

PERCUTIAN paling lama kot kali ini sampai rindu setengah mati dengan rumah.. muahahhaa.. dan rindu dengan blog Alam Sari Di Tanah Jauhar ni. Kononnya malam-malam bolehlah ambillah mood sejuk kat bilik hotel untuk update blog tapi dok sibuk layan filem online dan muka buku.. memang harapan laaa nak tulis di blog.. hehehe.

Urmmm.. apa khabar semua?
Tak sempat Sk nak ucapkan Salam Aidil Adha dan Salam Qurban buat semua pembaca muslim dan muslimah. Banyak sebenarnya yang Sk nak cerita dalam blog ini.. terutamanya cerita pasal makan dan jalan-jalan. InsyaAllah, akan kucuri masa itu sikit-sikit nanti Sk update.

Gambar di atas, siapa lagi kalau bukan Iman. Bulat pipi pun dah tahu.. hahaha.
Masa ni kami kununnya nak tunggu matahari terbenam. Lokasinya di Batu Feringgi di mana kali ini kami memilih untuk tinggal di Bayview Hotel. Urmmm.. best ke tak best?
Bolehlah.. tapi rasanya best lagi duduk di Four Points, Tanjung Bungah. 
Kali ni sempatlah makan nasi kandar sekali
popiah basah sekali
pasembur sekali
mee mamak sekali
ais kacang sekali
semua main sekali buat syarat katanya
cuma kali ni tak ada sesi ke Balik Pulau

Mana gambar makanan???
Aaaaa... nanti Sk gali kat Ig balik.. hehehehe.

sehingga jumpa lagi.
wassalam.

2 comments:

  1. waa..syoknyer bercotii..
    klo lya bila bct, mmg x myempat nk update blog..skarang pom suam2 kuku dh blog..haha.. entah mana mood menghilang

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

26 SYAWAL

Assalamualaikum... ALHAMDULILLAH.. dah hari ke 26 kita meraikan Syawal. Ramai yang mengambil kesempatan mengadakan rumah terbuka da...