MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui panggilan, sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidiladha aidilfitri ais krim apa cerita apam apom arab art street asam pedas asyura award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel berkelah bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI boat noodle Boboiyot bola Bono boycott buah bubur bulan burasak burger cake in jar cendawan cendol cerita bersiri chocolate lava churros Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut drama drama bersiri durian embun evaros fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah hotel ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing kangkung Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga Kemahkotaan kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron madu makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak muzium myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti popiah premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sandwich sardin sate sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah teater Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel thailand tinggi tmj tomato tomyam tortilla tudung tulang Tunku Jalil twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan ulasan buku untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Tuesday, September 20, 2016

LAMA BERCUTI


Assalamualaikum..

PERCUTIAN paling lama kot kali ini sampai rindu setengah mati dengan rumah.. muahahhaa.. dan rindu dengan blog Alam Sari Di Tanah Jauhar ni. Kononnya malam-malam bolehlah ambillah mood sejuk kat bilik hotel untuk update blog tapi dok sibuk layan filem online dan muka buku.. memang harapan laaa nak tulis di blog.. hehehe.

Urmmm.. apa khabar semua?
Tak sempat Sk nak ucapkan Salam Aidil Adha dan Salam Qurban buat semua pembaca muslim dan muslimah. Banyak sebenarnya yang Sk nak cerita dalam blog ini.. terutamanya cerita pasal makan dan jalan-jalan. InsyaAllah, akan kucuri masa itu sikit-sikit nanti Sk update.

Gambar di atas, siapa lagi kalau bukan Iman. Bulat pipi pun dah tahu.. hahaha.
Masa ni kami kununnya nak tunggu matahari terbenam. Lokasinya di Batu Feringgi di mana kali ini kami memilih untuk tinggal di Bayview Hotel. Urmmm.. best ke tak best?
Bolehlah.. tapi rasanya best lagi duduk di Four Points, Tanjung Bungah. 
Kali ni sempatlah makan nasi kandar sekali
popiah basah sekali
pasembur sekali
mee mamak sekali
ais kacang sekali
semua main sekali buat syarat katanya
cuma kali ni tak ada sesi ke Balik Pulai

Mana gambar makanan???
Aaaaa... nanti Sk gali kat Ig balik.. hehehehe.

sehingga jumpa lagi.
wassalam.

2 comments:

  1. waa..syoknyer bercotii..
    klo lya bila bct, mmg x myempat nk update blog..skarang pom suam2 kuku dh blog..haha.. entah mana mood menghilang

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda Sukakan Ini?