CHEESE TART OH CHEESE TART

Assalamualaikum...

TAK mampu nak ambil pesanan banyak-banyak macam dulu.
Sedar diri dah tak berapa muda dan dah tak punya banyak tenaga.
Iman pun tak berminat nak meneruskan legacy ini nampaknya.
Mungkin dia juga sibuk dengan agenda sekolah apatah lagi Ramadhan kali ini berlangsungnya peperiksaan penggal.
Malam tadi barulah ada ruang untuk dia membantu Sk menekan mesin tart.
Siap tiga adunan dalam masa tak sampai dua jam pun, lega.
Pelik.. dulu sanggup menekan manual guna jari sehingga pagi sekarang guna mesin pun dah tak larat.. hehehehe.



Dua pesanan yang mulanya nak ambil pada hari rabu dan khamis
tetiba dianjakkan hari ini (selasa).
Alhamdulillah, tak ada masalah bagi Sk untuk menyiapkan.
Nasib baik ada Iman, kalau tidak karam jugak seorang.


Happy birthday untuk sang bertuah yang menerima Cheese Tart ini.

5 comments:

  1. Gebu sungguh cheese tart Mak Inche..bilalah dapat merasanyaaaa...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum seri...wow sedapnya cheese tart...

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaa gebu2 tu penting. masuk mulut haaaih nikmat =D

    ReplyDelete
  4. wahhh ain ni hantuu cheese tart...baru tauu kak seri pandai buat...

    ReplyDelete

Tak nak komen ? .
Urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :) ..