PULANG

Assalamualaikum...

ALHAMDULILLAH..  Dah selamat pulang je rumah selepas tiga hari berpergian.  Tak pernah rasa sedih macam ni bila rasa nak pulang.  Selalu kalau nak pulang tu,  rasa macam tak sabar sebab rindukan rumah tapi kali ni rasa tak sampai hati nak angkat beg masuk dalam kereta.  Kahhhhh.


Okeylah,  
nanti Sk akan update kisah percutian Sk bersama team JDT Blogger ke Bukit Gambang atau dikenali sebagai Eksplorasi JDT Blogger ke Bukit Gambang Resort City.. Stay tuneeee!!

2 comments:

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih