PULANG

Assalamualaikum...

ALHAMDULILLAH..  Dah selamat pulang je rumah selepas tiga hari berpergian.  Tak pernah rasa sedih macam ni bila rasa nak pulang.  Selalu kalau nak pulang tu,  rasa macam tak sabar sebab rindukan rumah tapi kali ni rasa tak sampai hati nak angkat beg masuk dalam kereta.  Kahhhhh.


Okeylah,  
nanti Sk akan update kisah percutian Sk bersama team JDT Blogger ke Bukit Gambang atau dikenali sebagai Eksplorasi JDT Blogger ke Bukit Gambang Resort City.. Stay tuneeee!!

1 comment:

Tak nak komen ? .
Urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :) ..