SIAKAP RAHMAT LAGI

Assalamualaikum...


SIAKAP Rahmat lagi, tapi jangan marah. Ni bulan berapa punya gambar pun dah tak ingat,  rasanya seminggu sebelum kami pergi makan sate di Kampung Pasir Putih tu yang pernah Sk ceritakan sebelum ni,  hehehe. 
Kali ini kita cuba pesan lauk lain pulak,  ternyata semuanya tidak menghampakan dan amat berbaloi. 


Siakap Goreng cicah kicap yang diletakkan hirisan bawang,  cili dan jus limau kasturi. 
Siput Sedut Lemak Cili Api
Sambal Sotong
Kailan Ikan Masin
Dan Ketam Goreng


Awas,  dua ekor siakap gergasi menanti anda di pintu masuk restoran. 


Sesuai dengan namanya
Trademark Restoran Rahmat
Siakap Goreng

Kampung Pasir Putih
Pasir Gudang

8 comments:

  1. ya allah ......belum berkesempatan lagi nak makan dekat sini.... (nak kurus) sambil usap perut.hahahhaha.

    ReplyDelete
  2. sedapnya... belum pernah cuba makan kat situ lagi..

    ReplyDelete
  3. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete
  4. Kena pergi ni..tapi Suami kita tak berapa suka pulak huhuhu kena ajak anak anak katak le gamaknyaaa

    ReplyDelete
  5. SA memang x pernah la sampai ke sini...nampak sedap ikan siakap goreng tu

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih