MAKAN DENGAN KAWAN PEJABAT

Assalamualaikum...

NAMPAKNYA..  masuk sahaja Disember,  jadual diet Sk dah mula ke laut.  Apa ketidaknya,  asyik makan luar dengan kawan-kawan aje.  Tak sampai hati tau bila orang ajak keluar makan. Maklumlah,  hujung-hujung tahun ni tekak masing-masing dah jemu makan kat kantin.. Huwa huwa huwa.

Itu belum lagi makan dengan family.  Tak makan merajuk.  Dan lagi siapa nak habiskan lauk yang dah penat-penat masak tu 😁😁😁


Nasi Lemak MB atau Nasi Lemak Saujana. 
Kecewa sebab Sambal Sotong Kembang habis. 

SDS cafe Paradigm Mall. 
Masa ni teman Kak Imah (baju biru)  survey kerusi urut.  Sk pun tumpang urut sekaki,  hehehe. 
Amphawa Boat Noodle
Kali ni Sk mencuba Green Curry..  Sedap..  Macam masak lemak cili padi
😆😆😆

Nampaknya minggu depan banyak lagi agenda makan-makan yang akan berlangsung. 
Sk juga akan bercuti panjang..  
Ke mana? 
Tungguuuuu!! 

5 comments:

  1. sedapnya nasi lemak...tapi SA takut nak makan...sejak sakit dan di diagnose hypertension ni..SA sangat takut nak makan..jadi trauma..dan akhirnya terkena gastrik...

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaaaa semuanyaaaa! Da lama tak gi amphawa ni..

    ReplyDelete
  3. Macam nak pi serang aje ini malam hahahaha

    ReplyDelete
  4. ya allah dah lama seyhh tak makan dekat nasi lemak saujana tuh.. arwah ibu ain pebret dia woahh sambal sotong kembang tuuu

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih