LAUK YANG PALING NIKMAT - Alam Sari Di Tanah Jauhar

LAUK YANG PALING NIKMAT

Assalamualaikum...


Nikmat lain macam bila menikmati Gulai Tempoyak Ikan Patin bersama ulam-ulaman dan sambal belacan serta air asam,  hehehe. 

Sk sejenis yang tak pandai makan banyak lauk.  Cukup ada sayur dan ikan atau ayam kecuali kalau pergi makan buffet. Itupun Sk akan makan lauk tu satu persatu,  contohnya makan ayam dulu sampai habis baru makan ikan atau lauk yang lain. 

Makan macam tu barulah kita dapat rasa nikmatnya,  betul tak??

6 comments:

  1. mmm ada belcan. my favourite :D

    saya follower #780

    http://www.imaginasiklasik.com/

    ReplyDelete
  2. Ikan patin tu cari kepala dia baru ump

    ReplyDelete
  3. Kita teringin nak makan kat sini tapi entah laa bilanyaa hehehehe

    ReplyDelete
  4. nak report kat sini... sis lin ritu paksa ain makan ulam tuu.. hahahaha
    . kita merela kan ajeerr lerrr..

    ReplyDelete
  5. sedapnya patin tempoyak. aritu makan gak adik ipar bawakkan.nikmat..

    ReplyDelete
  6. permisi min numpang share ya :)
    ingin mendapatkan uang banyak dengan cara cepat di f@ns*p0ker || add pin black.berry 55F97BD0
    segera dapatkan promonya dan menangkan uang jutaan rupiah hanya dengan minimal deposit 10.000
    ayo buruannn ditunggu apa lagi cepetan daftar ya ditunggu lo ^^

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih