BAMBOLINI PULAK - Alam Sari Di Tanah Jauhar

BAMBOLINI PULAK

Assalamualaikum...


SALAH eja atau nama baru...?
Belasah ajelah ek,  hahaha.  
Kebetulan baru keluar simpang nak ambil Iman balik kerja. Dalam keadaan memandu perlahan gitu rasa macam bolehlah berhenti tambahan petang tu nak ke rumah adik,  bolehlah jadikan jajan untuk Zulaikha. 


Aini kata okeylah jugak,  hari tu dia beli kat mana tah rasa macam pau sambal atau burger Malaysia.. Hahaha..  Bagi Sk tak boleh lawan la Bomboloni Gebu Gebas depan Hotel Hijau BBU Center. Bukan sahaja kurang gebu, inti pun alahai secoet aje.   Saiz bambolini ni comel sikit dan kurang 27 sen dari Bomboloni tu.  Dia pun tak paksa kita beli banyak,  kalau nak rasa nak beli sebijik aje pun boleh rasanya,  tak ada masalah.  

Lokasi : Teka sendirilah ya!  




5 comments:

  1. Owh macam tu rupa bomboloni
    Tau kuih bom aje

    ReplyDelete
  2. skrang viral juga ni kan.. penah makan sekali dua.
    geram gebu2 hehe..

    ReplyDelete
  3. Bombastik betul namanya. Hahaha.
    Tak pernah jumpa lagi ni di tempat saya.

    ReplyDelete
  4. sampai sekarang tak pernah try lagi

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih